Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Apukámmal már régen nincs jó kapcsolatom, de már kezdenek eléggé elfajulni a dolgok. Minden kis hülyeségek felhúzza magát.

1. Még múlt évben 1 héttel karácsony előtt rossz kedvem volt mikor haza jött apum. Elkezdett nekem minden félét magyarázni és én rászóltam hogy hagyjon békén. Ő erre elkezdett velem ordibálni, hogy milyen joggal beszélek vele így és elkezdett verni (de mivel elbújtam a kabátok mögé, nem tudott tovább ütni és elkezdett káromkodni).

2. Ez tegnap történt. Tudni kell rólam, hogy nem szeretem ha elveszik kérdezés nélkül a cuccaim (mert hát ki szereti?). Rászóltam hogy ne egye meg a szalámimat (hozzá teszem nyugott hanggal) és erre ő elkezdett velem ordibálni, hogy ne próbáljak meg még egyszer így beszélni vele. Utána fogta a szalámis zsemlyét és megpróbálta a számba tömni, de mivel elfordultam, csak az arccsontomat nyomta meg ami teljesen bepirosodott és lett egy folt a szemem alatt. Ezután ledobta az egészet a földre és megetette a kutyákkal. Kivette a maradék szalámi rudat a hűtőből és az egészet a szájába nyomta mert anyum el akarta venni tőle. Az egész szalámi rúd 3 felé törött és az egészet megették a kutyák. Majd elkezdte nekem mondani hogy milyen hülye meg idióta vagyok és hogy pszichiátriára kéne engem küldeni. És mindennek lemondott miközben végig a szemembe nézett. Mikor anyum le akarta videózni hogy mit csinál (mert már el akar tőle válni és legalább ezt is meg lehetne mutatni a bíróságon), odament és megpróbálta összetörni a telefonját, de szerencsére nem sikerült neki, viszont sajnos a videót se sikerült felvenni.

Tudom hogy ez már nevetséges, de már annyiszor történt velem ilyen, hogy pánikrohamaim vannak mindentől és félek hogy egyszer valami komolyabbat is kivégez. Vélemények?

#apa #szülő #erőszak #verés #Otthoni erőszak
2022. jan. 6. 16:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
18%
Más kérdés az, hogy pl 150 ezerből vesz valaki ételt vagy 5 ezerből
2022. jan. 6. 17:45
 12/25 anonim ***** válasza:
26%
Nem, nem más kérdés. Egy rúd szalámit beszél bakker, nehogy már abból ne jusson pár szelet az apjának. Dehat nyilván te is egoista kiskamasz vagy
2022. jan. 6. 17:47
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Jajj már ezek az ostoba szalámis kommentelők. ;D Nálunk jó kapcsolat van, nem verjük egymást, nem kiabálunk. Mégis mikor anyámnak mondom, hogy légyszi hozzál xy fajta párizsit, aztán apám meg meglátja és hú neki az kell, én is megmondom neki, hogy bocs, de az az enyém. És pedig az ő pénzükből van. Apám ilyenkor azt mondja, oké, eszek mást. Ja, meglehet beszélni normáliséknál.
2022. jan. 6. 17:50
 14/25 anonim ***** válasza:
13%
16, teljesen igazad van
2022. jan. 6. 17:51
 15/25 anonim ***** válasza:
81%

16!

Na és 20dkg Párizsból beszélünk, vagy egy rudrol?

2022. jan. 6. 17:51
 16/25 A kérdező kommentje:
A szalámi rúd is max 25 dkg lehetett szóval az sem volt sok
2022. jan. 6. 18:10
 17/25 A kérdező kommentje:
Én ettem belőle max 10 kis szeletet. A többit apum és a kutyák ették meg
2022. jan. 6. 18:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szalami rúd, ami 25dkg, de háromfelé tud törni.... Aha...
2022. jan. 6. 18:14
 19/25 A kérdező kommentje:
Igen. Mondom hogy kicsi volt és ahogyan apum ráharapott 3 felé tört
2022. jan. 6. 18:40
 20/25 A kérdező kommentje:
De nem értem hogy, miért a szalámiról veszekedünk. Ezek szerint te támogatod a gyermekbántalmazási akár kis hüylesêgek miatt is.
2022. jan. 6. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!