Szerintetek ez normális?
Apukámmal már régen nincs jó kapcsolatom, de már kezdenek eléggé elfajulni a dolgok. Minden kis hülyeségek felhúzza magát.
1. Még múlt évben 1 héttel karácsony előtt rossz kedvem volt mikor haza jött apum. Elkezdett nekem minden félét magyarázni és én rászóltam hogy hagyjon békén. Ő erre elkezdett velem ordibálni, hogy milyen joggal beszélek vele így és elkezdett verni (de mivel elbújtam a kabátok mögé, nem tudott tovább ütni és elkezdett káromkodni).
2. Ez tegnap történt. Tudni kell rólam, hogy nem szeretem ha elveszik kérdezés nélkül a cuccaim (mert hát ki szereti?). Rászóltam hogy ne egye meg a szalámimat (hozzá teszem nyugott hanggal) és erre ő elkezdett velem ordibálni, hogy ne próbáljak meg még egyszer így beszélni vele. Utána fogta a szalámis zsemlyét és megpróbálta a számba tömni, de mivel elfordultam, csak az arccsontomat nyomta meg ami teljesen bepirosodott és lett egy folt a szemem alatt. Ezután ledobta az egészet a földre és megetette a kutyákkal. Kivette a maradék szalámi rudat a hűtőből és az egészet a szájába nyomta mert anyum el akarta venni tőle. Az egész szalámi rúd 3 felé törött és az egészet megették a kutyák. Majd elkezdte nekem mondani hogy milyen hülye meg idióta vagyok és hogy pszichiátriára kéne engem küldeni. És mindennek lemondott miközben végig a szemembe nézett. Mikor anyum le akarta videózni hogy mit csinál (mert már el akar tőle válni és legalább ezt is meg lehetne mutatni a bíróságon), odament és megpróbálta összetörni a telefonját, de szerencsére nem sikerült neki, viszont sajnos a videót se sikerült felvenni.
Tudom hogy ez már nevetséges, de már annyiszor történt velem ilyen, hogy pánikrohamaim vannak mindentől és félek hogy egyszer valami komolyabbat is kivégez. Vélemények?
Válásnál nem fognak foglalkozni ilyen videókkal. Fele-fele arányban vagyonmegosztás, pár kivételtől eltekintve(szerződés, örökség) és mindegyik megy arra amerre lát. Ha közös a lakás, akkor eladni vagy elárvereztetni. Ha elmúltál 14, akkor azzal mész akivel szeretnél.
Az hogy bántalmaz, az egy külön büntetőjogi kategória, akkor már talán ez a videózás használható. Mindenesetre, látlelet a sérüléseidről és feljelentés.
Ne haragudj, de kissé szerencsétlenek vagytok.
10es: miért? Mert megkérte hogy ne szóljon hozzá,mert rossz kedve van? Nem vagyok már kamasz, de én se szeretem ha annak ellenére, hogy megkértem hogy hagyjon békén, tovább beszél nekem valaki.
A másik meg: nem a gyerek aki eltartja a szüleit. Ne egye meg kérdés nélkül a kajáját, amit a saját pénzéből vett. Megkérdezheti, de ne üljünk már fordítva a lovon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!