Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akkora baj a szüleimnek,...

Miért akkora baj a szüleimnek, hogy online intéztem el valamit és nem személyesen?

Figyelt kérdés

Hivatalos ügyről van szó egyébként. Jelenleg még otthon élek (sajnos) és ezért látták, hogy nem mentem el intézkedni. Amikor közöltem a sokadik erőszakos emlékeztetőjük után, hogy amúgy elintéztem online tökre kiakadtak, hogy hazudok, aztán mire nagynehezen felfogták, hogy nem így van, az lett a vita tárgya hogy online nem jó(egyébként de), meg különben is hogy lehetek olyan lusta, hogy nem emelem meg a pcsám és intézem személyesen.

Holott őket az sem érinti, hogy elintézem-e egyáltalán, egyedül az én bajom, ha nem.

Akkor minek kell ezen hepciáskodni?

2022. jan. 5. 18:11
1 2 3
 21/22 Metionin ***** válasza:
100%
20. az nem jó, mert én nyomtattam ki és nem a bank/áruház/nav stb. küldte :D próbáltam. A válasz az volt, hogy biztos el se intéztem, csak nyomtattam egy papírt hogy ők azt higgyék. Úgy általában ez a bajuk a dologgal, hogy biztos el se intéztem, mert nem jött papír.
2022. jan. 6. 12:50
 22/22 Savlekotő ***** válasza:
100%
Vidéki suttyók tisztelet a kivételnek ilyenek.. Pedig nem mai darab vagyok én se..
2022. febr. 1. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!