Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akkora baj a szüleimnek,...

Miért akkora baj a szüleimnek, hogy online intéztem el valamit és nem személyesen?

Figyelt kérdés

Hivatalos ügyről van szó egyébként. Jelenleg még otthon élek (sajnos) és ezért látták, hogy nem mentem el intézkedni. Amikor közöltem a sokadik erőszakos emlékeztetőjük után, hogy amúgy elintéztem online tökre kiakadtak, hogy hazudok, aztán mire nagynehezen felfogták, hogy nem így van, az lett a vita tárgya hogy online nem jó(egyébként de), meg különben is hogy lehetek olyan lusta, hogy nem emelem meg a pcsám és intézem személyesen.

Holott őket az sem érinti, hogy elintézem-e egyáltalán, egyedül az én bajom, ha nem.

Akkor minek kell ezen hepciáskodni?

2022. jan. 5. 18:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%

"Amikor közöltem a sokadik erőszakos emlékeztetőjük után, "

Tehát vagy hazudtál, hogy elintézted, vagy egy lusta dög vagy, aki folyton csesztetni kell, hogy intézze már el a dolgokat :D

2022. jan. 5. 20:25
 12/22 A kérdező kommentje:

#11 Nem, csak simán amikor ráérek általában akkor nincs ügyfélfogadás, a napjaimat meg kb lehetetlen átszervezni, túl kötött minden. Kb egy hónapja volt tervbe, hogy el lesz intézve, ami nem sok, ha azt nézzük, hogy volt közben egy ünnepi időszak.

Egyébként meg csak simán nem szokásom az első adandó pillanatban borítani a napirendem, csak mert van valami, amit személyesen is maximum pár óra elintézni, és egyébként meg van rá több hónapom.

2022. jan. 5. 20:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem valami nagy technocsászárok a szüleid.

Annyiból megértem a kérdezőt, hogy a szülőknugyan mi a vergenyős, rongybatekertfaśżú narkósķųrvąąnyjukért kezdenek el hisztizni, meg leugatni a gyereküket, ahelyett, hogy meghallgatnák, hogy tényleg sikerült a dokgot elintézni, időpontegyeztetés, kovidpánik és egyéb csemegék nélkül...

2022. jan. 5. 21:25
 14/22 Metionin ***** válasza:
100%

Mert nem fogják fel, hogy így is lehet. Egyszerűbb elengedni. Nálunk "a papír" ilyen. Mivel sokáig a költözésem után is intéztem a szüleimnek dolgokat, az eljutott az agyukig, hogy nem kell mindenhez bejárkálni, elég a telefon vagy mostanság online. De azt képtelenek megemészteni, hogy nem küldenek mindenről papírt. Megcsinálom a cuccot, bólogatnak, majd jön a kérdés: akkor majd jön róla a papír? Mondom, hogy nem, majd engem értesítenek e-mailben vagy már lejött a számla/akármi itt a számítógépen pdf-ben stb. ha ott vannak, akkor meg is mutatom, ekkor pár perc loading, majd: akkor semmi papír nem fog jönni?

A legjobb, amikor nem hiszik el, hogy valami megtörtént, csak mert nem kell hozzá papír. Online aláírás, hát az biztos csalás, a rendelés biztos nem érvényes ha csak e-mailben jött visszaigazolás és különben is, honnan fogja nekem bárki elhinni, hogy kész a cucc, ha nincs papír. A háromszázadik magyarázat után feladtam.

2022. jan. 5. 21:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#12: De semmit nem kell borítani, ha online is intézhető. Na mindegy.
2022. jan. 5. 22:14
 16/22 A kérdező kommentje:
#16 Tudom, de egy ideig gondoltam rá, hogy személyesen csinálom, de nem jött össze, szóval letudtam online. De itt nem az a baj, hogy meddig húztam, hanem, hogy online csináltam
2022. jan. 5. 22:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyenek a szüleid, miért avatod be őket annyira az ügyeidbe, hogy a nyakadra járhassanak azzal, hogy mit mikor kell elintézned és elintézted-e már? Tartsd meg magadnak, ha ilyenek, akkor nem fogják tudni, mivel lehet baszogatni. Az én szüleim is ilyenek: szerintem egyszerűen csak szeretik szívni az ember vérét, legalábbis részemről már többször megfigyeltem, hogy adott cselkedet csak akkor zavarja őket, ha én csinálom, ha valaki más, akkor nem, ebből logikusan következik, hogy csak belém akartak kötni, tehát a szándék azon volt, hogy belém kössenek, az már részlet kérdése volt, hogy éppen miért... Aki ilyen, az úgyis talál valamit, olyanon is, ami amúgy rendben van úgy.
2022. jan. 5. 22:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd őket, hogy mivel indokolják mindezt, hogy miért kell.
2022. jan. 5. 23:11
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
#4 Tapasztalatot? A sorszám húzásban vagy miben? 😂
2022. jan. 6. 03:17
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
14. Nyomtasd ki nekik
2022. jan. 6. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!