Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összevesztem anyukámmal, mit...

Összevesztem anyukámmal, mit tegyek hogy megbocsásson?

Figyelt kérdés

Régen nagyon szerettem graffitizni, vettem kettő kannát, amit belerejtettem a szennyesembe. Ma megtalálta, és írta hogy nagyon csalódott bennem, meg hogy honnan van.

Még nem ért haza, de bármikor itt lehet. Hogy tegyem jóvá a hibáimat?

2022. jan. 5. 17:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%

Beszéljétek meg hogy szeretsz rajzolni, esetleg iratkozz be tanfolyamra (pl. Budai rajziskola)

Ebbe az irányba menjetek el. És persze engeszteld meg egy bocsánat kéréssel!

2022. jan. 5. 17:22
 2/25 A kérdező kommentje:

Nagyon ki fogok kapni, mindig jön azzal hogy nincs rend a szobámban, átnezi a mobilom, néha tör-zúz...

A mástól kapott ajándék pénzemet nem kolthetem el, de elkoltottem a tudta nélkül..

Ha ezt is megtudja, nagyon kilesz

2022. jan. 5. 17:25
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ajajj, akkor nagyon sajnálom! De milyen az hogy tör-zúz!?!?!?

Apukád nincs veletek? Tesó?

2022. jan. 5. 17:28
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem kamu akkor talán arra kéne magyarázat hogy miért is voltak ott..
2022. jan. 5. 17:31
 5/25 A kérdező kommentje:

Különélnek a szüleim.

A tör-zúz olyan hogy a telóm, díszek, esetleg bútorok bánják.

6/25 A kérdező kommentje:
Azért voltak ott, mert odadugtam el hogy ne vegye észre.
 7/25 anonim ***** válasza:
74%
.... De minek kellettek....
2022. jan. 5. 17:33
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha egy felnőtt embernek nincs annyi frontális lebenye, hogy a feszültségét ne eszetlen rombolásban vezesse le, akkor nemcsak te tartozol bocsánatkéréssel.
2022. jan. 5. 17:34
 9/25 A kérdező kommentje:
Mert érdekelt, és csinálni akartam, aztán leszállt a graffiti irányi kedv. Nagyon bánom, anya most hívott hogy beszélnünk kell majd, kB 10 percem van eldonteni hogy igazat mondok neki még ha fáj is neki, vagy hazudok
2022. jan. 5. 17:35
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak kérdező. Szerintem ilyen szülőnek jobb hazudni, de lehet súlyosabb ha a hazugság később kiderül. Anyukád is remek példa, hogy nem kellene mindenkinek gyerek.
2022. jan. 5. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!