Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a fiatok barátnője egy...

Ha a fiatok barátnője egy néger lenne, elfogadnátok vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 11:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
61%
Fordítva is igaz a szitu... avagy attól hogy valakit elfogadnak nem biztos hogy rászolgál. Amúgy én inkább kivagyiságnak tartom ezt az elfogadósdit. Az ilyeneknek nincs véleményük csak azt hiszik ha mindenre bólogatnak (ha csak hivatalból is) akkor ők lesznek az év emberei az utcában... Nekem sok mindenkiről rossz véleményem van, lehet egy négerről rossz véleményem anélkül is hogy figyelembe venném a külsejét de sokan amolyan "általános védettséggel" ruházzák fel őket nehogy rasszista vád árnyéka vetüljön rájuk
2022. jan. 3. 23:54
 32/38 anonim ***** válasza:
22%

#31 hogy te mennyi baromságot hordasz itt össze.

Szerinted csak azért fogadhatok el egy másik rassztból embert, mert most ez a divat?!

2022. jan. 4. 11:56
 33/38 anonim ***** válasza:
17%
Cseppet sem zavarna, és ha félvér unokák lennének belőle, azt egyenesen menőnek tartanám :) Főleg hogy a félvér gyerekek/emberek nagy átlagban jó genetikájúak, mert kevesebb a recesszíven örökölt betegségük és betegséghajlamuk.
2022. jan. 4. 12:28
 34/38 anonim ***** válasza:
15%
Egyébként mi családunk így is vegyes, apám lengyel, anyám magyar, az ő anyukájának az anyja orosz, apám apja litvániai lengyel volt. Én bár meleg vagyok, de szívesen ismerkednék más országból való emberekkel.
2022. jan. 4. 12:42
 35/38 anonim ***** válasza:
42%
Elfogadnám. Hogy miért? Mert nem vagyok rasszista.
2022. jan. 4. 13:00
 36/38 anonim ***** válasza:
71%
Kicsit most úgy jön le a dolog , aki nem akar néger unokát az rasszista . :D Pedig nem .
2022. jan. 4. 13:41
 37/38 anonim ***** válasza:
52%
Nem számít a bőrszín! Én is, mint minden antirasszista személy, oláhcigányoknál kamatoztatom a megtakarított pénzemet. Elvi okokból csak olyan terméket vásárolok, amit négerek fejlesztettek és terveztek és oláhcigányok szereltek össze! A négerek magas intelligenciájáról itt is szó esik: https://www.youtube.com/watch?v=_eN9roQbkHY
2022. jan. 7. 20:30
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem akar "néger" unokát, az miért nem?

Mi az oka?

2022. jan. 8. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!