Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a fiatok barátnője egy...

Ha a fiatok barátnője egy néger lenne, elfogadnátok vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 11:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
59%

Ha az angol királyi családnak sikerült, akkor nyilván nekem is menne.

Kivéve, ha olyan elmebetegen érzékenykedőt fogna ki mint Harry.

Meghan még azt is rasszizmusként rótta fel, hogy szerencsétlen Károly egy feleségével folytatott magánbeszélgetés közben azt merte kérdezni, hogy vajon a születendő gyerek milyen színű lesz?

Na, ilyen műproblémákra nincs szükség a családban.

2022. jan. 3. 14:06
 22/38 anonim ***** válasza:
39%

"Ha az angol királyi családnak sikerült,"

Épp azaz,hogy nem sikerült.Kvázi kitagadták Henryt, de olyan finoman.A gyerekei pedig nem kaphatnak semmiféle címet.

2022. jan. 3. 14:25
 23/38 anonim ***** válasza:
20%
A születendő bőrszínén agyalni, pont olyan, mintha én azon aggódnék, hogy a még meg nem született gyerekem, csípőficamos lesz-e mint az édesanyám, rákos lesz-e mint a nagyszüleim, hasonló szívideg rendellenességgel születik-e mint én...
2022. jan. 3. 14:25
 24/38 anonim ***** válasza:
55%

Ez mekkora ökörség 😂😂😂

Mert a nem színesbőrűek már nem is törhetik össze a gyerekem szívét 😀

Akkor keresek egy ukrán maffiózó csemetét. Ő lesz a tuti választás 😉

2022. jan. 3. 14:34
 25/38 anonim ***** válasza:
61%
#23 azért nem kaphatnak címet mert nem az uralkodó unokái és nem egyenes ági trónörökösök. Amúgy is cél a monarchia “karcsúsítása”, mert elég nagy a család, nincs szükség ennyi főállású királyi családtagra (tehát akik juttatásokat kapnak azért mert hivatalosan képviselik a Monarchiát). A királynő elsőszülött unokájának semmilyen címe nincs,mert kifejezetten kérték a szülők h ne legyen. Nem bőrszín kérdése.
2022. jan. 3. 17:41
 26/38 anonim ***** válasza:
53%
Igen, amennyiben személyiségre normális... főleg azt értem ez alatt, hogy nem kihasználja a fiamat azért, hogy Európában maradhasson és megszedhesse magát ahhoz képest, ahonnan jött, hanem tényleg szereti.
2022. jan. 3. 17:52
 27/38 anonim ***** válasza:
32%
Van egy pár rasszista itt! Szégyelhe magát aki az! Igen elfogadnám. Mindenkit úgy kezelek mint ahogy azt szeretném engem kezeljenek. Az ember az ember és kész.
2022. jan. 3. 18:02
 28/38 anonim ***** válasza:
35%
Ideiglenesen igen . De unokát nem szeretnék egy nègertől . Isten ments .
2022. jan. 3. 20:49
 29/38 anonim ***** válasza:
34%

Egyetértek a 29. válaszolóval, futókakalandnak vagy hasonlónak még oké.Fiatalon az ember sok hülyeséget csinál.

De unokáknak vagy magyart vagy minimum európai unokákat akarok.

2022. jan. 3. 21:48
 30/38 anonim ***** válasza:
34%
Itt én vagyok a "gyerek", a szüleim elfogadták egy rossz szó nélkül a néger páromat
2022. jan. 3. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!