Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akkora baj, hogy a fiú...

Miért akkora baj, hogy a fiú barátomnál akarok aludni? Elmennétek a helyemben, vagy fő a béke?17l

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, tényleg csak barátok vagyunk, részemről nem érzek többet, neki meg pasija van, szóval elég biztos, hogy csak barátok vagyunk, még mielőtt valaki be szeretné mesélni nekem, hogy biztos csak meg akar dugni a srác.

Az a helyzet, hogy nekünk van egy közös hobbink, mind a ketten táncolunk, és most először lesz egy közös fellépésünk egy belsős kolis programon. Igazából nem olyan nagy cucc, de nekem és neki is fontos, hogy jól sikerüljön. Viszont elég közel van már a nap, és az egész téli szünetben nem próbáltunk együtt, max videóhívásban, és az nem olyan. Szóval arra gondoltunk, hogy holnap átmehetnék hozzá, mert nálunk nincs hely, utcán nem jó, tehát köztes találkozási pont nem jó. Viszont az a probléma, hogy rohadt messze lakunk egymástól. Összesen három és fél óra lenne nekem odajutni és két óra múlva indulhatnék is haza, úgy hogy ebbe a két órában benne van az is, hogy elsétáltunk az állomástól hozzájuk, meg aztán hazainduláskor is vissza az állomásra, szóval elmondása alapján húsz perc sétára lakik az állomástól, és így mindent egybevéve lenne nagyjából egy óránk csinálni bármit is, ha én még haza is akarnék jönni, tehát konkrétan lenne egy oda-vissza összesen hét órás utazásom, egy két órás találkozóért, amiből kb negyven perc séta. Olyan opció nincs, hogy valaki elvisz, csak tömegközlekedés jöhet szóba, az meg nem éri meg ha haza is jövök még holnap.

Végülis anyukámmal megbeszéltem még egy hete, hogy ottaludhatok a srácnál, de azóta folyamatosan rosszalló megjegyzéseket tesz, próbál lebeszélni az ottalvásról. Egyébként ő nem tudja, hogy ennek a barátomnak van egy párja, aki srác, mert akkor még a vele való barátkozásról is megpróbálna "kedvesen" "lebeszélni". Illetve egyébként semmi baja nincs ezzel a barátommal, elmondása alapján kedveli, mege szerinte normálisnak tűnik az alapján, amit tud róla. Viszont annak, hogy nála akarok aludni, na annak nem örül. Konkrétan olyan megjegyzéseket tesz, hogy ez nem illik, könnyűvérű dolog ilyet csinálni és stb. És bár elengedett, van egy olyan érzésem, hogy ha megyek, akkor abból vita lesz utólag.

Szerintetek mi a baja anyunak azzal, hogy egy srácnál akarok aludni? Mit tennétek a helyemben? Megéri bevállalni a veszekedés, éveken keresztüli felhánytorgatás lehetőségét?

2021. dec. 29. 23:04
A kérdező szavazást indított:
Ne menj
Menj, de csak két órára, ne aludj ott
Menj, aludj ott
58 szavazat
1 2
 1/15 anonim válasza:
2%

Oké részedről, de részéről nem. Mondom 17 éves fiúként.

Nem mondom hogy mit csinálj, nem rajtam múlik nyilván.:)

2021. dec. 29. 23:12
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Én elmennék, ott aludnék. Anyukádnak mondd el, hogy van párja hátha engedékenyebb lesz.
2021. dec. 29. 23:16
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Oké részedről, de részéről nem. Mondom 17 éves fiúként.

Nem mondom hogy mit csinálj, nem rajtam múlik nyilván.:)

Gondolod szexuális van a dologban ?

2021. dec. 29. 23:19
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Már megbeszéltétek, elengedett, szóval menj. 17 évesen ez egyáltalán nem kirívó viselkedés. Akkor lennél könnyűverű, ha a helyi kocsmában kelletnéd magad és minden héten más vinne haza. Még az sem állja meg a helyét, hogy mit szólnak, mert messze utazol el, tehát nem tudsz véletlen belefutni senki ismerősbe, aki pletykát indítana el. De ha találkozol is valakivel, mégis mióta bűn fellépésre gyakorolni? Lefeküdni bármikor tudsz bárkivel, ez sem érv. Anyukád csőlátású, ha azt hiszi, ezzel megvédi a jó híred.
2021. dec. 29. 23:23
 5/15 A kérdező kommentje:

#1 Mire célzol ezzel?

#2 Én elmondanám, de szerintem rontana a helyzeten. Az, hogy fiúról van szó, az olyan szempontból gázos, hogy anyu nem elfogadó ilyen téren. Ha meg megpróbálnám azt mondani, hogy lány párja van, akkor meg az lenne a teória, hogy velem akarja megcsalni, és milyen gáz, hogy ebbe belemegyek.

2021. dec. 30. 00:00
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Anyukád arra gondol, hogy nem "illő" az, hogy a lány menjen a fiúhoz. Ez kicsit régimódi gondolkodás, de nehéz az ilyet elengedni.

Nekem huszonévesen is voltak anno ilyen megjegyzései anyámnak, pedig 1. esetemben tényleg a pasimról volt szó 2. hozzánk alapból nem jöhetett volna, szóval nem is volt más opció. :D

Szóval ezt teljesen lezárni nem tudod, szerintem így is korrekt anyudtól, hogy a saját meggyőződése ellenére elengedett. Esetleg a "másik szobában alszom" jellegű infókkal tudod tompítani a dolgot valamennyire. Meg finoman emlegesd fel, ha szóvá teszi, hogy jó, hívnád te ide is, de nincs hova.

2021. dec. 30. 00:11
 7/15 anonim ***** válasza:
31%
Na, alszatok mar?
2021. dec. 30. 01:56
 8/15 anonim ***** válasza:
8%
Téged legalább elengedett, még ha nem is jó szájízzel. Az én anyám 17 évesen sehova nem engedett, nemhogy fiúhoz.
2021. dec. 30. 06:09
 9/15 anonim ***** válasza:
10%
Irigyek azoknak baj minden.... Szökj el éjszaka a fiúdhoz és reggelre meg menj haza nem fogsz így lebukni.
2021. dec. 30. 06:38
 10/15 anonim válasza:
79%
Csak 17 éves vagy, gondolkozz már miért félt.
2021. dec. 30. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!