Miért teszi ezt velem Édesanyám ?!
Sziasztok !
24 éves vagyok . Már 4 éve hivatásos táncosként dolgozom külföldön és idén fogok lediplomázni. Nem mondom , hogy tökéletes álom gyermek voltam , illetve , hogy hibátlan felnőtt lettem , viszont azt nem gondolom , hogy annyira szörnyű ember lennék , hogy azt érdemeljem édesanyámtól amit kapok .
Folyamatos lelki bántalmazás ér a részéről és azt hiszem a tegnapi nap ( szenteste ) fogyott el minden erőm .
Amikor csak időnk engedi ( a párommal ) haza járunk édesanyámhoz, állandóan érdeklődünk felőle( nem csak felszínesen a látszat kedvéért ) de Ő hihetetlen módon ignorál. Ez az ignorálás is csak részben igaz , hisz sokszor Ő keres , hogy hívjon fel kamerán keresztül de ilyenkor is sajnos a beszélgetés 90% arról szól, hogy próbál bántani .
Pár példa :
Haza mentünk a nyáron anyukámhoz , szinte remegve vártam , hogy találkozzunk hiszen mindig bízom a változásban ! Egy ideig jól is mentek a dolgok ( hmm, mihez képest ) amikor egyik este közösen filmeztünk és a semmiből rákérdezett , hogy : “ Ti miért akartok össze házasodni ?! ( válasz lehetőséget nem kaptunk ) Szerintem semmi értelme , mindenki elbassza az életét , Én biztos felkötöm magam ha eljegyzitek egymást és az esküvőre sem fogok elmenni , majd elküldöm a testvérem “
Ezt szó szerint a semmiből hozzánk vágta , azóta pedig minden egyes beszélgetés alkalmával nagy érdeklődéssel kérdezi , hogy mikor jegyez el a párom .
Folyamatosan a külsőmet kritizálja , hogy mennyire kövér vagyok . Az évek alatt e miatt komoly testkép zavar alakult ki nálam amit most ennyi idősen kezdek tudni legyőzni.
Szeretek sütni , főzni . Ezért is állandóan megkapom , hogy nincs életem és paraszt asszony vagyok ( el sem hiszitek mennyire gúnyosan tudja ezeket mondani ) , hogy a fiatalságomnak annyi és elbasztam az életem .
Egy fel évvel ezelőtt az egyik kolléganőm tragikus körülmények között elhunyt , amin teljesen kiborultam és amikor felhívtam anyukámat a vigasztalás reményében a következőket mondta “ Biztos a lelkiismereted miatt vagy így kiakadva mert azt kívántad biztos , hogy dögöljön meg . És ez nagyon gáz , hogy így bömbölsz , nagyon gyenge vagy látszik apádra hasonlítasz és nem rám .” ( Édesapám 4 éves koromban elhagyott bennünket , ezt természetesen egész életemben hallgattam )
Sajnos idén karácsonykor sem tudtunk együtt lenni mert Ő is külföldön dolgozik . Sosem éreztettem Vele , hogy Ő hibás lenne amiért sokszor borzalmas karácsonyaim voltak . Többszöri győzködés után végre kiutazik hozzánk . Megkért vegyem meg a jegyét vissza fele , aztán közölte , hogy jaj Ő hamarabb menne s biztos alig várom , hogy elmenjen stbstb .
Tegnap este mikor telefonáltunk megkérdezte miket kaptam karácsonyra . Elmeséltem neki és azt is , hogy a párom szüleitől kaptunk egy új Tv-t . Erre jött a válasz : “ Tőlem ne számítsatok ilyen nagy ajándékra , kisebbekkel készültem .” Mondtam , hogy jaj nem számít nekem az ajándék csak az , hogy együtt legyünk . Innen indult a lavina . Újra jöttek a témák , hogy kövér vagyok , hogy itt a pároméknál milyen sz*r szokások vannak , hogy buta vagyok , hogy Ő nem adta meg a számom mikor meghal ne engem értesítsenek, hogy Ő mindenkit gyűlöl , mindenki mennyire hülye stb. Teljesen össze törtem . Rengetegszer bánt lelkileg és egyszerűen már nem bírom . Mikor a telefonban ezek után megkértem szépen , hogy csak azért , hogy bántson és kötekedjen velem ne beszéljünk , kezdte , hogy én idegbeteg vagyok . Ma újra mondta , hogy telefonáljunk és mivel előző este miután kisírtam magam , megfogadtam , hogy szeretettel fordulok úgy is felé azt mondta beszéljünk. Természetesen ma már a a második mondatával bántani próbált engem . Egyszerűen már nincs több erőm, tehetetlennek érzem magam . Elfáradtam teljesen . Sajnos általában ezek után is magamat érzem hibásnak es valamiért bűntudatom van .
Ne vedd fel telefont ,vagy figyelmeztesd hogyha elkezdi hülyeségeit,bántást akkor le teszed telefont,vagy abba hagyod a videó hívást.
Én anyámal megtetem ezt bántot lelkileg hát rá tetem a telefont ,kinyomtam telefont stb rá jött nem jó ötlet engem piszkálni.
Azon jót röhögtem, hogy felköti magát, ha meglesz az eljegyzés. :D
Ha legközelebb is megkérdezné, mikor lesz az eljegyzés, mondd meg neki, hogy úgysem fogod neki elárulni, mert nem akarod, hogy felkösse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!