Másnak a szülei is folyton kommentálják kivel randizol, vagy kivel jársz?
Figyelt kérdés
Átmenetileg a szüleimnél élek, és amikor pár napra elmegyek randizni, vagy ott alszok annál akivel most alakul valami, mindig kérdezősködnek felvont szemöldökkel. Ki ez, hova valósi, mivel foglalkozik, nem használ-e ki...
És ez nyomasztó. Másnak is ezt csinálják a szülei? Hogy kérjem meg őket, hogy bízzanak meg bennem, és ezt hagyják abba? Szabályosan elveszik a kedvem, pedig ha nem éltem itthon semmi ilyen számonkérés nem volt soha.
24 éves vagyok, nő
2021. dec. 25. 12:34
2/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy kíváncsiak arra, mi történik a gyerekükkel.
3/10 anonim válasza:
Ha felnőtt ,érett nő vagy,ne velük élj. A másik pedig,hogy a SZÜLEID.. :)
4/10 anonim válasza:
Nekem a papám csinálta ezt.
Állandóan balhézott. Sőt, még ki is rakta a házból az utcára.
5/10 anonim válasza:
Érdeklődnek a szülök, ennek örülni kéne! Talán féltenek is Téged!
Nekem ilyen helyzet még nem nagyon volt, az meg a másik!
6/10 anonim válasza:
Nem. Ennyi idősen mer rég elköltöztek másik városba, éppen elvégeztem az egyetemet és önálló életet éltem. Meg ideiglenesen sem költöztem volna hozzá.
7/10 anonim válasza:
Ha már ilyen kis ribi vagy, hogy sűrűn előfordulnak ezek az ott alvós szituk akkor ne csodálkozz... am meg el is lehet költözni ilyen korban éppen ideje is lehet...
8/10 anonim válasza:
Miért nem mutatod be neki? ja, mert biztos nem komoly, akkor valószínüleg ezért macerál.
10/10 anonim válasza:
Ezért nem kell haza költözni?! Inkább örülnél neki, hogy foglalkoznak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!