Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyum...

Mit csináljak, ha anyum folyamatosan rajtunk vezeti le a stresszt?

Figyelt kérdés

Már nem tudom, mit kellene vele kezdeni, belebetegedek abba, hogy folyamatosan üvöltözik.

És nagyon fájó dolgokat.

Tegnap mondjuk azt mondta, hogy lesz@rja a lelki egészségemet.

És 1 héten Legalább 3x elüvölti, hogy bárcsak ne lett volna gyereke soha, És hogy halnánk meg a másik két tesómmal.

Nem tudom felfogni, hogy mit tettem azért hogy a saját ÉDESANYÁM ilyet mondjon.

És egyszerűen nagyon bánt.

Történik valami a munkahelyén, És hazajön üvöltözni velünk.

Próbáltam már megbeszélni vele, hogy hagyja ezt abba, de neki ez úgy jön le, hogy nekem azzal van bajom, hogy segitenem kell a háztartásba.

Nem normális, és én már nagyon nem bírom, hogy úgy "beszél" velünk, mint a rabszolgákkal.

2021. dec. 21. 12:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
Költözés. Közel száz évig élt nagyszülőm ezzel a terészettel, sosem változik, menekülj.
2021. dec. 21. 14:59
 12/20 anonim ***** válasza:
4%

A legolcsóbb kis szoba Bp.-en, itt nem ordítana veled senki.

[link]

2021. dec. 21. 15:06
 13/20 anonim ***** válasza:
5%
Ez még jobb, ugyanannyiért: [link]
2021. dec. 21. 15:08
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen nyomorult szülőtől meg kell szabadulni. Amint teheted menekülj te is és a tesóid is. Az ajtót nem nyitnám rá a n.mberre. Tipikus szemétláda. Elégedetlen a szaros kis életével és a gyereket hibáztatja. Mert ugye a gyerek akart megszületni...szomorú, de hány ilyen lesz, gondolok itt a csokra születettekre...Na ezért is kellene alkalmassághoz kötni a gyerekvállalást.
2021. dec. 21. 15:49
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Költözz el
2021. dec. 21. 19:32
 16/20 anonim válasza:
81%
Azóta mi lett?
2022. máj. 27. 19:58
 17/20 A kérdező kommentje:

#16-os.

Köszönöm, hogy megkérdezted.

Szerdán töltöm a 18-at, És kidob a házból a bátyámmal (19) együtt.

Holnap kell neki állnom össze szednem a cuccaim.

Kiszámithatatlan az élet...

2022. jún. 19. 00:12
 18/20 anonymousreview60 ***** válasza:
57%
A Telexen olvastam egy cikket 2-3 hete, hogy Magyarországon van több extrém takarító cég, ami olyankor végzi el az ingatlan kitakarítását, amikor a hatóság már elszállította a 2 hetes-2 hónapos-6 hónapos hullát. Ugye a cikkben is kitértek rá, főleg a takarítók, hogy hogyan lehet az, hogy valaki ennyire magára marad. Hát, a gyakorin előforduló eseteknek ha csak a töredéke fordul is a szülő - érzelmileg indokolt távolságtartásból fakadó - elhanyagolására, akkor már érthető a helyzet, és hogy miért kell erre több cég egy ekkora országban.
2022. jún. 19. 12:14
 19/20 anonim ***** válasza:
29%

Ez olyan mint a bolt előtt rinyalo bácsi..

Hogy ő egyedül van...

Persze mert mindenki csak rövid ideig bírta a verést meg a természetet.

2022. jún. 19. 15:53
 20/20 anonim ***** válasza:
75%
Azóta ,hogy vagy? Mi újság?
jan. 3. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!