Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarhatja az anyámat,...

Miért zavarhatja az anyámat, hogy hamár nincs munkahelyem éppen, időnként elmegyek mászkálni egyet valamerre?

Figyelt kérdés
Főleg az zavarja amikor hidegben és korán útnak indulok és csak délután jövök haza. De mi ezzel a baj? Azonkívül hogy dolgoznom illene inkább így huszonévesen. Van bármi gond ezzel a kirándulgatással?
2021. dec. 14. 11:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
8-as. Meddig?
2021. dec. 14. 11:45
 12/24 anonim ***** válasza:
24%
A gyerekek szerint örökké!
2021. dec. 14. 11:49
 13/24 anonim ***** válasza:
67%

2-es vagyok, köszönöm a lepontozásokat, akkor elmagyarázom miért írtam azt, amit.

A kérdésből nekem az jött le (mivel úgy írta hogy éppen nincs munkahelye), hogy volt dolgozott már, ergo valami pénze is van, tehát nem feltétlen a szülők tartják el őt, annak ellenére hogy otthon él. Illetve azt is írta hogy időnként megy el sétálni, ami nem jelenti azt hogy minden nap. Persze lehet hogy nincs igazam, de ettől függetlenül a lepontozással nem értek egyet.

Nekem is volt olyan időszakom mikor egyszerűen nem találtam munkát, így kénytelen voltam a megtakarított pénzemből élni. Ez jópár hónapig volt így. És mégsem volt a szüleimnek egy rossz szava sem, mert tudták hogy nem azért nem dolgozok mert nem akarok, hanem mert nem jöttek össze a dolgok.

Ennyire fekete-fehéren nem szabad nézni a dolgokat hogy takarodjon dolgozni, ha meg nem akkor igenis a szülő parancsol, és mi az hogy néha-néha elmegy kicsit jól érezni magát. Ez nem így van. Azt sem tudjuk hogy mellette segít-e háztartást vezetni, stb stb. Túl gyorsan ítélkeztek, túl kevés infóból.

2021. dec. 14. 11:50
 14/24 anonim ***** válasza:
51%

13

A mai világban az nem dolgozik aki nem akar. Lehet hogy nem ínyére való munka, lehet hogy utazni kell érte vagy éppen korán kelni, de olyan nincs, hogy nem jöttek össze a dolgok…

Az, hogy derogál elmenni egy gyárba vagy árufeltöltőnek vagy épp pizzafutárnak, azt elhiszem. De ez a nem jönnek össze a dolgok ordas nagy kamu… Nem talál ínyére valót, ezért inkább nem dolgozik, csak lófrál, “majd csak lesz valami” alapon.

2021. dec. 14. 12:00
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

Valószínűleg az zavarja, hogy nem az állásportálok hirdetéseit pörgeted mindig és nem küldözgeted önéletrajzodat minden megfelelőnek tűnő állásra, valamint állásinterju-technikákat is tanulhatnál, olvashatnál erről.

Lehet otthon se segítesz be valami nagyon a takarításba vagy bevásárlásba...

2021. dec. 14. 12:05
 16/24 anonim ***** válasza:
64%

Mielőtt válaszolnék, leszögezem, hogy van gyerekem, nem a levegőbe ugatok.

Akkor is, ha a gyerekem: ingyen nem tartom el örök életében, egy bizonyos idő után, ha még mindig nem talál munkát, sőt, ha szívesebben lófrál helyette az utcán, én kiraknám.

Bár szerencsére nálunk ez nem fordul elő, okos és élelmes embert nevelek belőle. Engem nem vesz hülyére, az biztos.

2021. dec. 14. 12:12
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
Trollkerdes, nem veszitek eszre? Mert ti mindig raharaptok erre munkanélküli vagyok-nem csinalok semmit-anyam tart el gumicsontra es osszatok az eszt..
2021. dec. 14. 12:45
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
#17. Ha trollkérdés, ha nem, ez egy létező jelenség a társadalmunkban, és bárki járhat úgy, mint a kérdező anyja.
2021. dec. 14. 13:01
 19/24 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem itt egyfajta irigység van hogy ennyire van időd ilyenkre, meg nyilván piszkálja a csőrét hogy merre felé járkálsz mégis főleg ha félnapokra eltűnsz és nem dolgozni mész. Jó ilyenkor december közepén kb lehetetlen állást találni, legalább is elkezdeni a munkát.
2021. dec. 14. 13:16
 20/24 anonim ***** válasza:
34%

#12:

Ja, a gyerekek szerint igen, csakhogy ez a valóságban marhára nem így van. Te gyerek.

2021. dec. 14. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!