Mit kérdeznétek anyukátok fiatalkori énjétől?
Most született kislányom, és szeretném, ha később tudná milyen ember vagyok/voltam fiatalon. Arra gondoltam írok neki egy naplót, amiben elmesélem az eddigi fontosabb pillanataim, és hogy mit gondolok a világról.
Ehhez szeretnék segítséget kérni. Ha anyukátok fiatal énje előttetek lenne, akkor mit kérdeznétek tőle? Mire lennétek kíváncsiak?
Szerintem főleg a gyerekvállalás előtti énedre gondolsz. Jó ötlet egyébként, az anyánkat nehéz nem anyaként látni.
Én csak annyit kérnék az anyukám fiatalkori énjétől, hogy meséljen magáról. Milyen ember ő? Mit szeret, mi zavarja, hogyan gondolkodik bármiről, amit ő fontos kérdésnek tart. Egyáltalán mit tart fontos kérdésnek, mi érdemes szerinte arra, hogy beszéljen róla?
Szerintem írj bármiről, amin a mindennapjaid kapcsán elfilozofálsz. Legyen szó párkapcsolatokról, családi kapcsolatokról, munkáról, tervekről, vágyakról, vagy arról, hogy visszanézve milyennek látod az eddigi életed, a döntéseidet, a sorsodat.
Hogy mi a francért vállalt, mikor tudta!, hogy én is ugyanolyan beteg leszek, mint ő, mert örökletes betegsége volt.
Szuperjó 14-15 éves koromtól fájdalmakkal élni, és remek lesz, amikor majd már szteroidokat is kell szednem (egyelőre még bírom), aztán vagy tolószékbe kerülök, vagy meghalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!