Fiam egyedül maradt hogy tudnék neki barátokat és barátnőt lelni?
Én (aki 39 múltam idén nyáron) és a párom (aki 32 múlt idén tavasszal) vagyunk az élő példa arra, hogy járhat sikerrel egy ilyen kerítés, 9 éve múlt, hogy együttvagyunk. Eleinte egyoldalú rajongás volt részemről, aztán durván fél év múlva páromnál is meggyulladt a tűz, és kb.8,5 éve kölcsönös a szerelem.A koronavírus kitörésekor majd egy évig fizikai határzár választott el bennünket, mégis együtt maradtunk.
Ezzel együtt az az érzésem, hogy mi vagyunk a kivételek, akik erősítik a szabályt.
Nem kellene beavatkoznod!
Egyáltalán biztos vagy benne, hogy annyira egyedül van?
Az én szüleim pl. abszolút nincsenek képben a magánéletemmel kapcsolatban (igaz, évek óta külön élek, de rendszeresen beszélünk, nem vagyunk rossz viszonyban), meglepődnének szerintem, hogy anyuci pici fiacskájának hány nő nyögött már a farkán...
25 éves nincsen senkije rajtam kívül, nem akarom, hogy egyedül maradjon...
Akkor szálljon le róla végre.. Ok és okozat..
70F
én rossz néven venném,ha megpróbálnál beleavatkozni az életembe, valamint mások szemében is ciki lehetne, hogy ,,anyuci pici fiának tartanak", aki még annyira ,,rajta lóg a köldökzsinóron", hogy még ismerkedni sem tud egyedül, Anyu nélkül.
Hagyd már kicsit hadd a lábára álljon, ügyes lesz ő, de szóval szerintem beégetnéd vele, ha megpróbálnál helyette ismerkedni. Lehet,hogy tényleg eddigis picit úgy rászálltál ,és elnyomtad az ő szárnybontogatásait,mert lehet ugyan,hogy szeretetből, de mindent megcsináltál helyette, így egy kicsit lehet,hogy esetlen is lett, amúgy meg lehe,thogy most éppen pl depressziós,és most pont nem új barátokra lenne szüksége, ha te már kéznél vagy, akkor ha van igénye rá, akkor beszélgess vele sokat, tehát, ha ő igényli, nem ha te úgy látod, hogy ő igényli, hanem ha ő ki akarná önteni neked a szívét, biztosítsd róla,hogy te itt vagy neki, ha ki akar beszélni magából valamit, és akkor amúgy lehet,hogy most a gondolataiban akarna lenni. Amúgy nemtom pl ilyen motivációs videók pl mennyire tudhatna segíteni neki, hogyha adott esetben esetleg mélyen van is lelkileg, ha most egy mélypontját éli, hogy legalább egy picit fel tudná húzni, amúgy én tudok pl olyat, ami nem kifejezetten motivációs témájú, de olyasmi, és hasznos, Youtube-on is van belőle.
bocsi, ha valamit nem jól írtam,vagy valami nem jót esetleg; szeretek mindenkit.
Az én fiam 15 éves volt, amikor egyszer azt mondta nekem, hogy nincsenek barátai és nem hívják őt sehova.
Ekkor elmagyaráztam neki, hogy ilyen helyzetben hívjon ő el másokat különböző helyekre, moziba, pizzázni, stb., akik szimpatikusak az osztályban. El is kezdte ezt és végül kialakult egy 8 fős társaság, aminek ő a hangadója. Nem elég csak ölbe tett kézzel várni. Lépni kell! Erre kellett volna megtanítanod a gyereket, amikor láttad, hogy egyedül van. Kicsit késő 25 évesen emberi kapcsolatokat és párkapcsolatot kialakítani olyan előzménnyel, hogy soha semmilyen baráti kapcsolata nem volt.
Persze, ha vannak kollégák, szomszédok, most is elkezdhet nyitni mások felé, de így nem lesz nagyon könnyű.
Azt, hogy te keresel neki egy lányt, felejtsd el! Milyen lány lenne az, aki így akar ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!