Fiam egyedül maradt hogy tudnék neki barátokat és barátnőt lelni?
Figyelt kérdés
25 éves nincsen senkije rajtam kívül, nem akarom, hogy egyedül maradjon. Gondoltam ha ő nem keres majd én keresek neki2021. dec. 10. 12:57
1/22 anonim válasza:
Ne tedd, majd keres magának ha kell neki valaki.
2/22 anonim válasza:
Ne tedd. Ez a legborzasztóbb amit valaki megtehet a gyerekével. Ha majd úgy érzi hogy talált valakit, akkor lesz párja nyugi. Nem a te dolgod ezzel foglalkozni, amúgy se mindenki ilyen übertársasági ember. Van aki egyedül jobban el van.
3/22 anonim válasza:
Ha neked 25 éves fiad van ilyen helyesírással akkor én vagyok a Pápa.
4/22 anonim válasza:
#5: Igen, a jó helyesírás mindig is a gyermekvállalás elengedhetetlen feltétele volt. Hülye vagy, már bocs. Édesanyám póc-nak írta a polc-ot, bár annyi eszem lenne, mint neki volt.
Kérdező: ne csinálj semmit, csak árthatsz!
5/22 anonim válasza:
Sokkal rosszabb ha beleszólsz. Nagyon égő a fiadra nézve, ráadásul ki is röhögik
6/22 anonim válasza:
Ehhez értesz utolsó! Töröltetni minden választ. Aki pedig hülye, -a te szavaiddal élve- az te vagy.
7/22 anonim válasza:
Annyira bírom azokat, akik felnőtt embereknek is meg akarják mondani, mi a jó nekik. Igen, hiába a gyereked, akkor is felnőtt. Ne szólj bele a társasági életébe, majd ő ismerkedik, ha akar. Egyébként is csak ő tudja ezt megtenni, nincs olyan, hogy majd én “szerzek” valakinek barátokat, pláne párt.
9/22 anonim válasza:
hívd el edzeni, akármit sportolni
foglalkozz vele, vidd emberek közé xd
10/22 anonymousreview60 válasza:
Beleavatkozni iszonyat égő lenne neki. Továbbá el is riasztaná a jelölteket. Barátot vagy barátnő szerezni az ember és nem az anya dolga. Az, ha nincsenek barátai, barátnője, sok mindenből eredhet. Ezek megbeszélésére való a pszichológus. Ahhoz érdmes lenne a fiadat elküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!