Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy leckéztessem meg a szuleim?

Hogy leckéztessem meg a szuleim?

Figyelt kérdés
Állandóan csak a rossz dolgokat csinaljak velem, mar azon is gondolkoztam hogy valamit csinálok magammal.. hogy leckéztesem meg őket?
2021. dec. 5. 23:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, hogy elmúltál 15, de ez a dacos "akarom" viselkedés nagyon nem arra mutat...

Nem azt akarom mondani, hogy a szüleid viselkedése full OK, de szerintem elég morzsalékosan írod le a háttérinfókat...

Mi az, hogy "ki is nyírnának"...???? Kamera van rádszerelve, és minden percedet követik? VAgymi?

2021. dec. 6. 10:22
 12/24 anonim ***** válasza:
72%

Sehogy, a megleckéztetés egy nagyon kicsinyes módszer és a gyengék fegyvere.

Beszélgess a szüleiddel és tanuld meg őket kezelni.

2021. dec. 6. 10:24
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

12: úgy látom az ide a GYK-ra kiírt tini kérdésekből, hogy manapság SEMMIRŐL nem beszélgetnek a szüleikkel...

Naponta tucatszám van olyan kérdés, amit én (mondjuk 20 évvel ezelőtt...) tuti hogy az anyukámtól/apukámtól kérdeztem volna meg.

(és most ne beszéljünk a google-val elérhető válaszokról :-D)

Nyilván vannak olyan szülők, akik nemtörődöm módon nem foglalkoznak a gyerekeikkel... De hogy túlnyomóan az lenne, ezt nem hiszem...

2021. dec. 6. 10:29
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
9-10: Juj, tanulj meg írni! Az biztos nagy meglepetés lesz nekik!
2021. dec. 6. 10:36
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

Házi állatot én se nagyon engednék, maximum aranyhalat vagy kalitkában madarat (papagájt, kanárit). Kutyát, macskát még családi házba sem, mert félő, hogy a gyerek megunja, és a szülőnek lesz az is újabb nyűg. És ha már ott van a kisállat, nyilván nem hagyom piszkosan, éhesen csak azért, mert a gyerekemet már nem érdekli.

Az egy másik kérdés, hogy nyilván nem úgy kommunikálnám ezt le, mint a kérdező szülei.

2021. dec. 6. 10:39
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
10 pont a #14-nek! :)))))))
2021. dec. 6. 10:39
 17/24 anonim ***** válasza:
71%

#15: na igen... jó lenne tudni, hogy volt-e valami előzménye annak, hogy az apuka nem akar háziállatot....

Esetleg látja a kérdezőn, hogy semmiben sem kitartó, és a kutyasétáltatás is kb. másfél hónap múlva a szülőkre maradna...

2021. dec. 6. 10:41
 18/24 A kérdező kommentje:
Ezekkel nem lehet beszélgetni, nem hallgatnak meg, ha beszélni probálnák velük mindjárt azt mondják hogy, Depressziós vagyok meg a többi hülyeség
2021. dec. 6. 10:56
 19/24 anonim ***** válasza:
62%
Tanulj, kiscsillag, és ne akard a dolgokat mindjárt két k-val. Helyesírásilag se, átvitt értelemben se.
2021. dec. 6. 10:58
 20/24 anonim ***** válasza:
22%
Ooo szívem, 5ös vagyok. Nyugodjál meg :) nekem se lehetett háziállatom, amikor otthon laktam még. Apám pont azt mondta, mint a tiéd: "mert én azt mondtam". Na azóta felnőttem, van 1 kutyám. Baszott nagy felelősség, sok mindenről kell lemondani és rengeteg pénz... De imádom :) . A másik meg,h elhordanak mindig mindennek? Bocs, de nem lehet, h te se állsz normálisan hozzájuk? Nagyon keveset tudunk, ahhoz, h bármi konkrétat kitudjunk jelenteni...
2021. dec. 6. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!