Hogy leckéztessem meg a szuleim?
Lehet, hogy elmúltál 15, de ez a dacos "akarom" viselkedés nagyon nem arra mutat...
Nem azt akarom mondani, hogy a szüleid viselkedése full OK, de szerintem elég morzsalékosan írod le a háttérinfókat...
Mi az, hogy "ki is nyírnának"...???? Kamera van rádszerelve, és minden percedet követik? VAgymi?
Sehogy, a megleckéztetés egy nagyon kicsinyes módszer és a gyengék fegyvere.
Beszélgess a szüleiddel és tanuld meg őket kezelni.
12: úgy látom az ide a GYK-ra kiírt tini kérdésekből, hogy manapság SEMMIRŐL nem beszélgetnek a szüleikkel...
Naponta tucatszám van olyan kérdés, amit én (mondjuk 20 évvel ezelőtt...) tuti hogy az anyukámtól/apukámtól kérdeztem volna meg.
(és most ne beszéljünk a google-val elérhető válaszokról :-D)
Nyilván vannak olyan szülők, akik nemtörődöm módon nem foglalkoznak a gyerekeikkel... De hogy túlnyomóan az lenne, ezt nem hiszem...
Házi állatot én se nagyon engednék, maximum aranyhalat vagy kalitkában madarat (papagájt, kanárit). Kutyát, macskát még családi házba sem, mert félő, hogy a gyerek megunja, és a szülőnek lesz az is újabb nyűg. És ha már ott van a kisállat, nyilván nem hagyom piszkosan, éhesen csak azért, mert a gyerekemet már nem érdekli.
Az egy másik kérdés, hogy nyilván nem úgy kommunikálnám ezt le, mint a kérdező szülei.
#15: na igen... jó lenne tudni, hogy volt-e valami előzménye annak, hogy az apuka nem akar háziállatot....
Esetleg látja a kérdezőn, hogy semmiben sem kitartó, és a kutyasétáltatás is kb. másfél hónap múlva a szülőkre maradna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!