Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fognátok fel ha az egyik...

Hogy fognátok fel ha az egyik szüleitek elárulja hogy balesetből lett terhes?

Figyelt kérdés

Anyám régebben elárulta a legnagyobb titkát, de rajtam kívűl senki sem tudja. Régebben nem akart gyereket, de miután teherben esett, nem akart elvetíteni.

Ez a hír egy életre megsokkolt engem. Kicsit nehéz ezt számomra feldolgozni felnőtt fejjel.

Nektek mi lenne a reakciótok erre?

2021. dec. 5. 16:53
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
96%
Két idősebb testvérem van, akik 5 és 6 évvel idősebbek nálam. Szerinted én tervezett gyerek vagyok? Dehogy, de én nem foglalkozom vele. Csak annyit tudok, hogy amikor 37 éve megszülettem, anyám majdnem belehalt a szülésbe. Akkor azt mondta az orvosoknak, hogy engem mentsenek, ha választani kell. Utánam nem is lehetett több gyereke.
2021. dec. 5. 17:14
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ilyen van.

Egyik szülő terhes? Vajon melyik lehet? :D

2021. dec. 5. 17:17
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Leszarom, hogy baleset volt vagy sem. Engem csak az érdekel, hogy miként állt hozzám miután nem vetetett el. Ha jó anya volt, akkor semmit sem számít ez.
2021. dec. 5. 17:18
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
"egy életre megsokkolt" ? - ha szeretetben neveltek, valami más bajod van, nem ez. Az a helyzet, nehéz embernek lenni. Bátorság!
2021. dec. 5. 17:23
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Én is "balesetből" születtem. Anyuék nem akartak több gyereket. Amikor megtudtam, semmit nem éreztem, mert nagyon jó szüleim voltak.
2021. dec. 5. 17:25
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Engem se terveztek…de ezen kialadni felesleges. Nem mindegy? Változtat valamin?
2021. dec. 5. 17:40
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
mindig is tudtam, sose hatott meg, hisz megtartottak
2021. dec. 5. 17:43
 18/44 anonim ***** válasza:
96%
Bakker, manapság már mindent fel kell dolgozni?????
2021. dec. 5. 17:49
 19/44 anonim ***** válasza:
91%
Én mondjuk tervezett gyerek vagyok, de tesóm félig becsúszott úgy értve, hogy a szüleim akartak még egy gyereket csak pár évvel nagyobb korkülönbséggel. Engem is meglepett amikor ezt megtudtam, de nem gondoltam, hogy emiatt kevésbé szeretnék , ha én becsúszott lennék se érdekelne, szerintem kb minden negyedik gyerek becsúszott. Anno egyik osztálytársam is mindenkinek azt mesélte, hogy az anyukája nem is akart gyereket, aztán meg becsúszott és most ő a szeme fénye, ő nagyon pozitívan fogta fel. Egy másik barátnőmnél is majdnem 10 év korkülönbséggel becsúszott a nem tervezett harmadik tesó. Nem ritka. Olyat is ismerek, aki úgy becsúszott, hogy apuka nem akart több gyereket, anyuka meg titokban abbahgyta a tablettát.
2021. dec. 5. 18:03
 20/44 qkker1 ***** válasza:
100%

Hogy történt a baleset?

Apa anya pucéran kergették egymást, felborultak és anyába pont beleállt apa vesszeje?

2021. dec. 5. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!