Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék hogy ne bántson?

Mit tehetnék hogy ne bántson?

Figyelt kérdés
Anyukámrol van szó,csak ketten élünk együtt.17 éves vagyok.Rengeteget dolgozik nekem,meg ugye suli.de rajtam tölti ki a dühét,ha ideges,fáradt es igazából mindent.ver.Jött nekem késsél,olyan is volt hogy nekem dobott egy tányért es széttört,emiatt újra megvert.Iszik egyre többször.Igazából nem törődik velem, csak ha bánt.Nemsokára úgyis le fogok innen lépni,csak még nincs teljes terv.Próbáltam beszélni vele de nem nagyon ért.sokszor alapozóval kell eltűntetnem amiket velem művel
2021. dec. 5. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Osztályfőnököddel, iskolapszichológussal, más megbízható felnőttel beszéltél már erről?

Apád? Nagyszüleid? Keresztszüleid, nagybácsik-nagynénik vannak?

2021. dec. 5. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Szomszédok még nem jelentették fel?
2021. dec. 5. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
112-t kell hívni
2021. dec. 5. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyi családsegítőbe bemehetsz te is segítséget kérni, jelezni a bajt.
2021. dec. 5. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
1 év múlva elköltözhetsz ha szeretnél.
2021. dec. 5. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kékvonal,illetve szerintem fel is jelentheted. Az utolsóban nem vagyok biztos,hogy 17 évesen mennyire lehet ez,de egy próbát megér.
2021. dec. 6. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, hová tűntél?
2021. dec. 6. 13:32
 8/9 kovpet ***** válasza:
100%
5: Egy év múlva már lehet, hogy nem lesz életben a kérdező, ez a helyzet nem tűr halasztást, azonnal lépni kell!
2021. dec. 6. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:
86%

#5:

Egy év múlva ugyan elköltözhet a Kérdező, de miből él meg?

2021. dec. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!