Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most kezdek tönkremenni vagy...

Most kezdek tönkremenni vagy mi van velem?

Figyelt kérdés

Az van, hogy mostanába apám mindig ha haza jön este elkezdi szidni anyám, meg az edényeket dobálja s én is mindig tiszta idegbe jövök ezáltal.

Sírhatnékom s kiabálhatnékom van, legszívesebben össze törnék valamit.

Egyik nap szendvicset csináltam, s annyira ideges lettem a szüleim miatt, hogy elkapott az ideg, s a kaját meg kib.a.sztam a kukába.

Mindig is szoktak vitatkozni anyámék egymással, hol jobban, hol kevésbé

Eddig sosem kaptam fel így a vizet de mostanába ölni tudnék.

Volt, hogy sírógörcs kapott el, s a jobb oldali öklömmel bele izéltem többször is a bal tenyerembe.,. Tudom most egy pszichopatának tűnök.

Amikor nekem mondja mindkét szülő (apa, anya) a maga baját.

Mint pl apám. : "anyád itthon sz.art se csinál, f.sz ki van vele, le fejezném a p.cs.aba" stb.

Anyám ugyanúgy nekem tálal ki (bár azér nem ilyen szinten) ő pl. csak: nem igaz apád be b.asz mindent a mosogatóba, f.sz ki van vele most már"

Tehát én nekem meg kb egy hete, hogy idegbe jövök már. Mi történhetett velem? Most is apám a konyhába tör, zúz én meg bőgök. A telefonomat is levágtam már.

Lehetséges, hogy most mentem tönkre?

Mellesleg még ilyenkor néha még fülessel szoktan a zenét üvöltetni s azt hallgatom

Bocsánat ha zavaros., szerintetek mit tudnék tenni? Végképp ki vagyok merülve úgy érzem.

(Mellesleg még külön szobám sincs lassan 18 éves koromra. És egyre jobban bosszant. Minden szoba trle van szeméttel s nekem sosincs hol tanulnom normálisan mert nincs privát szférám.))

2021. dec. 2. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%

Ezt úgy hívják, hogy hiszti. Mondjuk az kemény lehetett ahogy a jobb öklöddel beleizéltél a bal tenyeredbe.

Majd kinövöd.

2021. dec. 2. 17:31
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Első sorban nehéz de erről apukádékkal beszélnek kéne amit leírtàl, ez még nem súlyos depresszió de lehet az is

Rossz lehet neked én tuti azt hinném tőlem várnak megoldást a panaszaik miatt.

2021. dec. 2. 17:32
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Na most akkor nem súlyos depresszió vagy lehet, hogy az?
2021. dec. 2. 17:39
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Pasi vagy vagy csaj?
2021. dec. 2. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
Amikor a szüleid nyirják egymást,akkor persze,hogy a gyerek nem birja hallani.Idegbeteg leszel közöttük.Viszont annak örüljél,hogy csak szóbeszéd van közöttük és még nincs verekedés.Próbáld lenyugtatni õket,hogy miért csinálják ezt?!
2021. dec. 2. 18:01
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Menj el dolgozni, és keress egy bérelhető szobát, különben pánikbeteg meg neurotikus leszel az elmebeteg szüleid miatt.
2021. dec. 2. 18:22
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem hiszti, hanem az egy (két) bolond százat csinál esete. Jobb lenne, ha a szüleid nyugodtan megbeszélnék, hogy jobb lenne elválni, mert unják már egymást.
2021. dec. 2. 18:30
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
Az egyik szemetes szobát takarítsd ki, ha nem mersz kidobálni semmit, akkor egyszerűen pakold át egy másikba a szemetet.
2021. dec. 2. 19:26
 9/13 anonim ***** válasza:
97%
Idegileg kimerultél a mérgező szülők mellett. Nem jó környezet... Ha tudsz költözz, ha nem akarsz tönkremenni és tényleg idegbeteg lenni és más pszichikai gondoktól szenvedni
2021. dec. 2. 19:30
 10/13 anonymousreview60 ***** válasza:
97%

A szüleidnek párterápiára kellene menni. Ha azt nem, akkor elválni. Nem megoldást akarnak tőled, hanem lelki szemetesládának használnak, illetve védszövetséget a másik ellen. Idegileg kimerülsz ebben. Amikor egy légtérben vannak, mond el ezt nekik.

A legjobban akkor jársz, ha elköltözöl.

2021. dec. 2. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!