Mennyire normàlis ez?

Figyelt kérdés

Anyàm ma azt mondta a semmiből, hogy màr nem annyira szeret.

Nem èrzi azt amit pl a Keresztfiànàl èrez.

Mikor mondtam neki hogy rosszul esett ez, az volt a vàlasz hogy nem akar hazudni, ez az igazság.

Tudni illik hogy sosem mutatott ki semmilyen szeretetet felèm a szeretlek szót pedig mèg nem címezte felèm sosem.

16L

2021. nov. 30. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
egyáltalán nem az, sajnálom apróság h ilyeneken kell és kellett átmenned :(
2021. nov. 30. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk apám volt ugyanilyen.Én annyit csináltam,hogy szintúgy nem mutattam érzelmeket iránta.Először csak megjátszottam hogy nem érzek semmit,később már meg se kellett játszanom,mert akkorra már tényleg nem éreztem.
2021. nov. 30. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az.
2021. nov. 30. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nem az, nagyon sajnalom
2021. nov. 30. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az :( az élet viszont előtted áll, a tiéd még lehet boldog ha erős vagy, márpedig annak kell lenned.
2021. dec. 1. 01:56
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem, nem normális.
2021. dec. 1. 10:49
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Majd osszad meg a gyerekeiddel azt, amit veled nem osztanak meg a szüleid és nagyon boldogok lesztek mindnyájan.

Elhiszem amit írtál, de szinte hihetetlen. Kérdezd meg egyszer (ha úgy gondolod), hogy miért lett ilyen veled szemben.

2021. dec. 1. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!