Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a...

Mit szólnál ahhoz, ha a gyereked kapna 1 év letöltendő börtönt?

Figyelt kérdés

Gondatlanságból halált okozó autóbaleset miatt.

Megváltozna a viszonyotok? Látogatnád őt a börtönben?

2021. nov. 29. 21:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
59%

"És azt aki miatt baleset volt lecsukták mert rosszul lett? Ugye hogy nem."

DE, SOK esetben igen. Mert pl elfelejtette bevenni a gyógyszerét, nem tarotta a diétát vagy elmulasztott egy orvosi vizsgálatot.

Csak az emlékzetedbe idék pár buszbalesetet, ahol a soför rosszul lett, balesetet okozott és utána több évre el lett itélve!

2021. nov. 30. 08:03
 22/32 anonim válasza:
21%
Na várjál! Akkor ott már piácska, drogocska is játszott, nem? Ha így lenne, nem lenne a gyerekem.
2021. nov. 30. 09:18
 23/32 anonim ***** válasza:
87%

"Akkor ott már piácska, drogocska is játszott, nem?"

Nem tudom, hány éves vagy, de az ilyen gügyögés vagy 4 év alatti embertöl elfogadható, vagy ha valaki teljesen idióta!

Másrészt rengeteg egyéb is lehet mögötte, egyáltalán nem kell alkoholnak vagy drognak lennie! Eggyire egycsatornásan tudsz csak gondolkodni?

2021. nov. 30. 09:57
 24/32 anonim ***** válasza:
89%
22. Elég ha valaki csak elbambul, álmosodik, vagy épp rosszul lesz a volán mögött. Előbbi kettő csak figyelem kérdése, félig hibás itt is a sofőr. Viszont utóbbi kiküszöbölhetetlen. Elég szomorú ez a sztereotípia, amit írtál, de sajnos előfordul, hogy valaki ittasan/drogosan vezet sajnos.
2021. nov. 30. 10:07
 25/32 anonim ***** válasza:
17%
Előfordul? A balesetek egyik vezető oka.. ne tegyünk már úgy mintha nagy százalékban vétlen lenne a baleset okozó sofőr. És bizony: aki piásan, dogosan vezet, az ember akar ölni, csak nem célzottan egy személyt. Börtönben a helye.
2021. nov. 30. 11:29
 26/32 anonim ***** válasza:
86%
Ha baleset volt akkor semmi okom haragudni rá, én mindent megtennék hogy segítsek neki. Hiszen azért a gyerekem hogy segítsek.
2021. nov. 30. 12:00
 27/32 anonim ***** válasza:
90%
Látogatnám. A fiam. Ráadásul nem akarta megölni csak figyelmetlen volt. Egyáltalán nem romlana meg a kapcsolatunk
2021. nov. 30. 18:17
 28/32 A kérdező kommentje:
Csak általánosságban tettem fel a kérdést. Nekem nincsen gyerekem és még egyszer sem vezettem autót.
2021. nov. 30. 18:22
 29/32 anonim ***** válasza:
16%
Mit szólnék? Legalább ő mert élni....mivel Börtönbe került.
2022. jan. 8. 20:05
 30/32 anonim ***** válasza:
89%
Semmit. Az emberek hibáznak. Ha szándékosan ölne is a gyerekem lenne és ugyanúgy szeretném.
2022. jan. 9. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!