Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a...

Mit szólnál ahhoz, ha a gyereked kapna 1 év letöltendő börtönt?

Figyelt kérdés

Gondatlanságból halált okozó autóbaleset miatt.

Megváltozna a viszonyotok? Látogatnád őt a börtönben?

2021. nov. 29. 21:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
természetesem semmit sem változna a viszony, és küldenék be neki, amit csak lehet, hogy lazább legyen a böri
2021. nov. 29. 22:41
 12/32 anonim ***** válasza:
17%
Nyugodj le,12-es! Ne személyeskedj!
2021. nov. 29. 22:51
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem változna meg a viszonyunk, mert szívből sajnálnám őt szülőként akkor is, ha jogilag felelősségre vonható. Igen, látogatnám őt, és a lelkem összetörne a bánattól, hogy börtönben kell látnom a gyerekemet.
2021. nov. 29. 22:54
 14/32 anonim ***** válasza:
70%
Azért nem mindegy hogy hogyan ölt embert... Mert ha részegen vezetett, és emiatt nem ment haza valakihez az anyja, apja, nem tudom hogy kezelném a szituációt.
2021. nov. 29. 22:56
 15/32 anonim ***** válasza:
69%
Először nyilván nehéz lenne, de biztosan látogatnám. Ha előre kitervelt gyilkosságról lenne szó, akkor nem biztos.
2021. nov. 29. 22:56
 16/32 anonim ***** válasza:
79%
Kérdés mi a gondatlanság, mármitn pl drogosan, ittasan vagy mas okbol történt.
2021. nov. 29. 23:44
 17/32 anonim ***** válasza:
20%
Persze,csak 1 év,hiszi a piszi.Ne kamuzz.Vagy ha igaz,akkor pedig nem tudod szíved szerint eldönteni hogy látogatnád-e saját gyerekedet,és az interneten egy anonim oldalon kell megkérdezned?Na ne röhögtess már.
2021. nov. 30. 00:23
 18/32 anonim ***** válasza:
38%
Vagy a kérdező ölt embert, és nem tudja hogy viszonyulna hozzá a szülő. Mondjuk érdekelne, miért vannak lepontozva azok, akiket érdekelnek a körülmények. Ugyanis ezek nagyon is fontos infók: Mert nem mindegy hogy valamiért, figyelmetlenségből, időjárási körülmények miatt elvesztette-e az uralmat az autó fölött, vagy nemtörődöm volt, esetleg drogos piás állapotban legénykedett, és szart rá hogy mások életével játszik.
2021. nov. 30. 01:58
 19/32 anonim ***** válasza:
87%
Amennyiben nem erőszakos bűncselekményért ül, bármit képes vagyok azon kívül megbocsátani. Én anya vagyok, ilyen kérdésekkor rögtön a lányomra asszociálok. Ha nem direkt ártott másnak, és megbánja, akkor ugyanúgy látogatnám, nem változna a kapcsolatunk. A börtön azért van, hogy valaki megkapja a tettéért a büntetését. Ha elfordulnék tőle emiatt, akkor sosem szerettem igazán.
2021. nov. 30. 07:40
 20/32 anonim ***** válasza:
89%
Mit jelent ebben az esetben a gondatlanság? Ittas vezetés? Hány éves?
2021. nov. 30. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!