Kamaszok, ti cikinek gondolnátok ezt?
Figyelt kérdés
Zavarna ha az édesanyád/édesapád a facebook profilképed alá szíves matricát küldene?
Küldtem egyet a 17 éves fiamnak és mondta, hogy töröljem ki, mert gáz.
2021. nov. 29. 17:17
31/43 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem zavarna. Több hasonló korú fiatalt ismerek és senkit nem zavar.
32/43 anonim 

válasza:

32. Hat senkit, csak par hulye gyereket
35/43 anonim 

válasza:

A szüleim még kommentelnek is hozzá. Szerintem aranyosak, nincs vele gond, büszkék rám. Ez miért zavarjon? Aki ezt megszólja, az egy gyökér, és nekem nincs vele dolgom. Ennyi.
36/43 anonim 

válasza:

Én a matricákat is betiltanám!!!! Még egy értelmes témánál is látod, wow, 247 hozzászólás, aztán mikor legörgeted, a 3/4-e matrica....
Nem tudom, minek találták ki, valami borzasztó.
38/43 anonim 

válasza:

Szerintem elég ciki. 17 évesen lassan egy felnőtt férfi. Nem az anyjával akar facebookon szívecskéket küldözni, énszeretlekjobbbant játszani.
39/43 anonim 

válasza:

Kezdem sejteni, hogy ennek a rovatnak az átlagolvasója anyuka, így a leszavazások alapján :D
40/43 anonim 

válasza:

Nem lenne vele semmi bajom. Mert en nem szégyeem a szuleimet, elentétbe az ilyen bolond gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!