Tényleg a kislányok jobban kötődnek az apjukhoz? Jobban szeretik őket mint az anyjukat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 15:31
11/19 anonim válasza:
Dehogyis.Ezt honnan vetted?Ez nem ilyen egyszerű.Én apás voltam mindig de jó kislány nem mindig.Vele jobban megtudtam magam értetni ennyi
Anyuval kevésbé de ettől függetlenül egyformán szerettem őket
12/19 anonim válasza:
Ha lehetne büntetlenül embert ölni, már valamelyikünk föld alatt lenne. Ilyen a mi kapcsolatunk, amióta beszélni tudok.
13/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül, én mindig is anyukámhoz álltam közelebb és más lányt, nőt is ismerek, akinél szintén ez a helyzet.
14/19 anonim válasza:
Attól függ,melyikük hogyan viselkedik vele.
15/19 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint az apa lánya és az anya fia kapcsolat szorosabb ÁLTALÁBAN!
16/19 anonim válasza:
A legtöbb ember mellett nincs is ott az apja vagy egy tróger lol
17/19 anonim válasza:
Nem. Ahhoz kötődnek aki többet foglalkozik velük. Normális esetben mindkét szülőhöz ugyanannyira
18/19 anonim válasza:
Nem ettől függ, hogy kihez kötödik jobbna.
19/19 anonim válasza:
Mindig utáltam a "kit szeret jobban" kérdéseket. Ez önzőség. Nem kell a szeretetverseny. Csak szeretni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!