Mennyi esély van rá, hogy tényleg csak simán meg akar ismerni? 22/F
Elég kicsi voltam, amikor szüleim elváltak, apámat nem is láttam, illetve nem is nagyon tartotta anyámmal a kapcsolatot. Most valami csoda folytán úgy döntött, hogy szeretne velem találkozni.
Egyik családtagom sem mondott róla túl pozitív dolgokat. Állítólag már pár hónapja is fel akarta velem venni a kapcsolatot, de amikor megtudta, hogy rendőrként dolgozom, elkezdett hezitálni és mindenféle indokot kitalált, hogy valójában nem is áll szándékában találkozni velem, csak érdeklődött felőlem stb. Pont ezért találom furcsának, hogy most meg mégis szeretne engem látni.
Kedves Kérdező!
Sajnos az esetek zömében pénzt vagy más segítséget kérnek az ilyen hirtelen felbukkanó szülők. És persze apellálnak a jó szívedre, arra, hogy ők vér szerinti szüleid stb. stb.
Lehet találkozni, de előre készülj fel erre, és döntsd el, mit adnál neki és mit nem. Számíts arra is, hogy ha egyszer is adsz neki, annál nagyobb lendülettel fog utána újra és újra kérni.
Az is lehet, hogy nincs hol laknia és azt fogja kérni, hogy nálad lakhasson.
Itt a gyakorin olyan is volt, hogy az apának a második házasságából született egy gyereke, aki súlyos beteg lett, csontvelő-átültetésre volt szüksége, és az addigi családból senki sem volt rá alkalmas. Ezért kereste meg előző házasságából származó lányát, hogy ő adna-e csontvelőt (ha orvosilag megfelelő donor lenne). És ezzel óriási lelki terhet tett a lányra.
Nagyon-nagyon picike esély van arra, hogy megváltozott, és hirtelen önzetlenül szeretni akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!