Hogy vegyem rá apukámat, hogy gimnázium után itthon maradhassak egy évet?
Röviden annyi a lényeg, hogy akármilyen közösségbe bekerülök, előbb utóbb én leszek az áldozat akit mindenki bánt, kihasznál. Gondolok itt iskolára vagy egyéb közösségekre. Valószínűleg azért, mert utálom saját magam, 0 az önbizalmam, és soha nem merek kiállni magamért, de nem is tudnék.
Ezért szeretnék itthon maradni egy évet, elkezdeni egészségesen élni, edzeni, fejleszteni magam stb., és közben szeretnék távol maradni az emberektől, akik lehúznak. Úgy gondolom ettől megnőne az önbizalmam, megszeretném magam, és máshogy tekintenének rám az emberek ha egy új közösségbe kerülök.
Szerintetek hogy vegyem rá?
Szerintem is kezdj el már most pszichológushoz járni és dolgozni önmagadon. Akkor jó ötlet kihagyni egy évet, ha az embert nem vették fel arra a szakra, ahová szeretett volna menni vagy ha még nem tudja, hogy mit csináljon és nincs ötlete, hova menjen továbbtanulni.
És hidd el, igaz, amit írnak, hogy minél jobban eltávolodsz az emberektől, annál nehezebb lesz utána újra visszamenni. Én vagyok erre az élő példa. Eleinte magántanuló voltam bizonyos okok miatt, akkor még eljártam ide-oda, de nyilván kevesebbet, mint amikor minden nap reggeltől délutánig iskolában voltam, aztán jött a covid, amikor aztán tényleg szinte totálisan el voltam szigetelve mindentől és mindenkitől. Meg is lett az eredménye, most én is pszichológushoz járok.
Persze hogy nincs motivációd ha most is kapsz havi 50000ft
Motiváció számodra az lenne ha 0 Ft kapnál ha nem tanulsz tovább irány dolgozni nincs otthon lébecolás .
Sehogy. Tessék felnőni, ha szükséges, elmenni pszichológushoz, edzeni, pl az önvédelmi edzés mentálisan is nagyon jó, megerősít, de mondhatnám bármelyik Távol-Keleti küzdősportot is.
Engem is csúfoltak, hát nagy cucc. Ki nem szrja le azokat a majmokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!