Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen velem anyukám?

Miért ilyen velem anyukám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már lassan egy hete nagyon fájlalom a bal térdemet,és nem akar elmúlni a fájdalom.Olyan érzésem van mintha két csont összeérne,és súrolná egymást.Ezt elmeséltem anyukámnak és annyi volt rá a válasza hogy ,,az nem jó".Folyamatosan mondom neki hogy rossz érzés,de mindig ez a válasza.Ma reggel pedig megkértem hogy menjünk már be az ügyeletre,mert sokkal durvább a helyzet.Erre azt mondta hogy ki ne találjam.Mondtam neki hogy mi lesz ha például kiugrik a térdem?És erre azt mondta hogy na akkkor fog elvinni,de most biztos hogy nem.

Múltkor pedig a szememmel történt egy baleset,és 6 hét után volt hajlandó elvinni,mikor apám rávette őt.

Esetleg én vagyok ennyire ilyen hogy mindenért az orvoshoz rohangálnék?Bennem van a hiba?

2021. nov. 20. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyád érzéketlen. Lehet, hogy már eleve ebbe szocializálódott bele//az érzéketlenségbe;

vagy később vált ilyenné, befásult, rideg lett, fáradt, keserű az élettől.

Vagy lehet pl ,hogy vagy az érzelmi intelligenciája-EQ, - vagy sima intelligenciája -IQ- nem túl nagy neki.

de szal lehet amúg,yhogy ezekből több is igaz.

2021. dec. 10. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

ja és jobbulást a lábadnak, remélem, helyrejön/helyrejött.

amúgy menj el akkor apukáddal, tesóddal, szomszéddal, baráttal orvoshoz.

maszkot vigyél.

2021. dec. 10. 19:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy? Menj el egyedul, vagy apuddal.
2021. dec. 10. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!