Azok akinek nevelőszülőlye van, milyen a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
mióta lakik veletek? Nevelőanyud-apud van e? Hàny èvea vagy?2021. nov. 17. 13:57
1/10 anonim válasza:
*nevelőszülőJe
És igen jobban érzem magam.
2/10 anonim válasza:
Páromnak nevelőapja volt.
A keresztnevén szólították egymást. Páromnak semleges volt, L-nek meg csak az asszonnyal járó nyűg.
3/10 A kérdező kommentje:
1#:köszönöm, igazad van
2021. nov. 17. 14:02
4/10 anonim válasza:
Unokatesóm férjének nevelőszülei voltak.. jó volt a kapcsolatuk, a mai napig tartják. Annyi, hogy őt nagyon akarták irányítani, de egyébként rendesek voltak vele mindig.
5/10 anonim válasza:
nevelőszülőlye
kicsit bizonytalan vagy az ly-j írásában
6/10 A kérdező kommentje:
igen. ez nàlam egy gyengesèg....
2021. nov. 17. 16:16
7/10 A kérdező kommentje:
de aki kijavít, attól nem fogom lepontozni...
2021. nov. 17. 16:16
8/10 anonim válasza:
Kérdés attól is függ, hogy a valódi szülővel aki nem él velük milyen a kapcsolata, sé a gyerek mennyire érzi, hogy helyette an ott a nevelő.
9/10 anonim válasza:
Nekem nevelőanyám volt 7 évig de apámmal elvoltak amúgy sem kedveltük egymást soha jobb így de emiatt nem általánosítok minden nevelőanyát 18/F
10/10 anonim válasza:
Állami gondozott vagyok. Már 19 éves.
Igen, nagyon rendesek velem a nevelőszüleim. Ők még szerették volna nevelni, így tényleg jó a kapcsolatunk.
Viszont ismerek olyan nevelőszülőket, akik szeretik a gyerekeket, de csak a pénz miatt csinálják. Nem viselkednek velük rosszul, de érezhető, hogy nekik csak munka.
(egyébként tényleg munka, csak az én nevelőszüleimen nem érezhető. Mármint, ahogyan bánnak velem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!