Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülői gondviselés 😌 ?

Szülői gondviselés 😌 ?

Figyelt kérdés

Megszüli a gyereket, majd azt mondja:

Aki fűtést akar, az elmegy albérletbe és fizeti magának a fűtést.

2021. nov. 14. 20:43
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Az iskolákban meg a munkahelyen is nyugodtan leállíthatják, öltözzenek fel, húzzanak nagy kabátot, nem?
2021. nov. 15. 08:56
 22/45 anonim ***** válasza:
60%
Neked meg azt nem sikerül megérteni, hogy a saját lakásában mindenki akkor fût, amikor akar. Nem kopoghatsz be másokhoz utasítgatni, hogy kapcsolják le vagy fel a fûtést. És hozzátok se mehet senki utasítgatni a lakás tulajdonosát. Ha elköltözöl, te is eldöntheted majd, lesz-e fûtés vagy sem.
2021. nov. 15. 09:08
 23/45 anonim ***** válasza:
40%

Nézd kérdező, messze túlmegy a kamun az a mese, hogy egyáltalán nincs a lakásban fűtés. Anyád is szetfagyna a mínuszokban.

De valoban, a megoldás az, hogy elköltözöl és a saját otthonodban oda tekered a fűtést, ahova akarod.

2021. nov. 15. 09:17
 24/45 A kérdező kommentje:
Te meg azt nem érted, hogy amennyiben családot alapítasz, akkor felelős vagy értük. Nem iratkozhatsz ki belőle azzal, hogy nem érdekel fázol-e. Vagy családod van, vagy nincs. Ha van, akkor figyelembe kell venned mások érdekét is, nem csak a tiédet. Vagy ne legyen családod és nem kell foglalkoznod másokkal.
2021. nov. 15. 09:19
 25/45 anonim ***** válasza:
66%

Van családom. Le is írtam, a gyerekem szerint mi a normális futes: 25 fok, hogy lehessen nyariruhaban, nyitott ablak mellett lezengeni. Nem, ezt az igényt NEM KELL FIGYELEMBE VENNEM. Az átlagot, a normalist kell fiygelembe vennem.

De megegyszer, nagykorúként nem kell otthon élned.

2021. nov. 15. 09:24
 26/45 A kérdező kommentje:

Amennyiben jól olvastam, nálatok van fűtés. Innentől nem releváns, amit írsz. Nyilván nem nyitott ablak mellett kell fűteni, de itt nem is erről, hanem a fűtés teljes hiányáról van szó.

Attól, hogy valaki 18 elmúlik, automatikusan lesz pénze saját lakásra/albérletre?

2021. nov. 15. 09:43
 27/45 anonim ***** válasza:
70%
Ha sokat morgolódsz, az internetet is lekapcsolják majd.
2021. nov. 15. 09:45
 28/45 anonim ***** válasza:
57%
Megegyszer, nem létezik, hogy egyáltalán nincs nálatok fűtés.
2021. nov. 15. 09:46
 29/45 A kérdező kommentje:

#27:

Fizetem a mobilnetem, nem fogják lekapcsolni.

#28:

De, létezik 🙃

2021. nov. 15. 09:49
 30/45 A kérdező kommentje:

#29:

Ez remek hír lehet számodra.

2021. nov. 15. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!