Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülői gondviselés 😌 ?

Szülői gondviselés 😌 ?

Figyelt kérdés

Megszüli a gyereket, majd azt mondja:

Aki fűtést akar, az elmegy albérletbe és fizeti magának a fűtést.

2021. nov. 14. 20:43
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
68%
Jesszus,fogalmazz már érthetőn,mert nincs élő ember aki ebből kisilabizálná,hogy mit szeretnél...
2021. nov. 15. 07:26
 12/45 anonim ***** válasza:
82%

Tok értelmetek amit ide hánytál, de mindegy.

Nálunk 22,5 fokra van állítva a fűtés. A gyerekem szerint az hideg, tehát ő felcsavarja magánál 25 fokra, aztán rövidnadrágban és topban ücsörög a szobájában sokszor nyitott ablaknál. Az első hónapban szóltam neki, hogy ez így enm játszik. A másodikban oda toltam az orra alá a számlákat és megmutattam mi a különbözet. A harmadikban levontam a zsebpénzéből a különbözetet. Azóta nem kell neki 25 fok.

2021. nov. 15. 07:30
 13/45 anonim ***** válasza:
25%

"Mintha nem kellene ugyanúgy gyereknek-felnőttnek egyaránt a fűtés"

A kérdésben szereplô szülô ezek szerint jól megvan fûtés nélkül, szóval nem arról van szó, hogy fagyhalál kerülgeti a családot. Kellemetlen lehet, de ez van. Fel kell öltözni, be kell takarózni, aztán ha meglesz a lehetôség, el kell költözni.

Amúgy én laktam egy-két évig olyan helyen, ahol légkondival lehetett csak fûteni egy kis lakás egyetlen szobáját. Az elôtérben, ahol a tûzhely volt, és a fürdôben, vécében semmi fûtés nem volt. Éjszakára a szobában is mindig lekapcsoltam a légkondit, mert úgy szárította a levegôt, hogy torokfájással ébredtem, ha bekapcsolva hagytam. Így téli reggeleken a legalacsonyabb, amennyire lehûlt a lakás, az 8 fok volt. Két paplan volt rajtam és így egyáltalán nem fáztam éjszaka fûtés nélkül. A szobában volt egy elektromos fûtôszálas szônyegem, azon heverésztem, ha laptopoztam vagy olvastam. A fürdôben engedtem melegvizet a kádba, és úgy mentem fürdeni. Vagy ha csak zuhanyozni akartam, akkor szaporán vetkôztem, és rögtön megnyitottam a melegvizet. Az elôtérben volt a konyha, de ha fôztem és égett a gázláng, meg tettem-vettem ott, akkor se fáztam. Nem ez volt a kedvenc lakóhelyem, de túl lehetett élni.

2021. nov. 15. 07:49
 14/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen magasan kell legyen az értelmi szintnek, hogy a nincs fűtés mondatot értelmezni tudjátok.
2021. nov. 15. 07:50
 15/45 anonim ***** válasza:
59%
Akkor öltözz fel vagy költözz el.
2021. nov. 15. 07:53
 16/45 A kérdező kommentje:
De úgy tűnik nem sikerült meghaladni. Ellenben a kötekedés megy, legalább egy valamiben jók vagytok.😉
2021. nov. 15. 07:53
 17/45 A kérdező kommentje:

#15:

De csak amennyiben te is lekapcsolod a fűtést, vagy felöltözöl a házban lévő minuszokra. 😉

2021. nov. 15. 07:59
 18/45 A kérdező kommentje:
Vagy elköltözöl.
2021. nov. 15. 08:04
 19/45 anonim ***** válasza:
60%

Nyilván rólad van szó aki nem akar elkoltozni sem beleadni a fűtésbe. Ha szüleid felelősen mondták neked ezt akkor elmultál 18 éves és igazuk van. Ha nem akkor nincs.

Ezért kérdezik, hogy hány éves az a gyerek akinek mondták ezt, amit te nem vagy hajlandó leirni

2021. nov. 15. 08:25
 20/45 A kérdező kommentje:
Látom nem sikerült megérteni, hogy arról volt szó, hogy mindenki adna bele, de mégis ellenkezik a fűtésre. Lehetne fűtés, de nem hagyja. És nem, továbbra sincs jelentősége, mert még mindig nincs megkülönböztetés kor alapján a fűtés igényére. Vagy szeretnél bekopogtatni minden családhoz, hogy bocs, de ha elmúltál 20, akkor kapcsold csak ki a fűtést, mert én jobban tudom, hogy neked erre nincs szükséged?
2021. nov. 15. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!