Nem az a tipikus tini lázongás. Vajon egy ereje teljében lévő 30as férfitól (aki otthon ragadt de új életet kezdene) szülei jogosan veszik el azt a jövőt ami az álma ,inkább eladják ár alatt az örökségüket a pénz meg csak romlik?
Két verzió lesz, rövid és egy magyarázat.
Rövid: Mind a két szülő falusi, örökölt földdel egyikük házzal egy mindentől nagyon eldugott, kihaló félben lévő, de nyugodt közbiztonságos faluban. Ebben a faluban az egyik gyerek igényt tartott volna a házra amikor szólt(normálisan) 3 napos veszekedés lett belőle, hogy vele ott csak rossz fog történni,meg milyen rossz az a ház. Erre piaci érték 60%án eladták a házat, ingyen adtak hozzá teljes bútorzatot (szettben az is értékes mert kb 80 éves tömörfa) tüzelőt, kandalót.....
Mai digitális világban, szerintem ahol net és műholdas tv van ott az ember nincs messze semmitől.
Munka, nos igen munkalehetőség tényleg nincs ott, de van örökölt föld. Ha bejön akkor húgomat tudom támogatni. Ha eladják mert persze ár alatt jönnek a vevők (nagyapát tudták hogy nem buta nem adná ennyiért) sem igazán tudnak nagyot szakítani vele. Különben nagy részük bérbe van adva.
Megjegyzés. Nagyszüleim mindig is támogatták a szüleimet én ebben nőttem fel, fura hogy engem meg akadályoznak mert ők majd tudják.
Hosszú verzió. Én is hülye voltam, sorsnak is hagytam, hogy szemét legyen velem. Ennek két hozadéka lett. Itthon ragadtam, és csajok szóba sem állnak velem évek óta addig el sem jut az ismerkedés hogy anyámékkal lakom, régen sem voltam népszerű pasi de azért valami mindig akadt. De egyre esélytelenebb hogy megnősüljek gyerekeim legyenek. Anya b...t vegyek házat, majd az eladott dolgok árából támogat, nem vicc 20 milliót szántam házra,egyet meg is néztem eladták előlem,azóta a sokkal rosszabb házak heti 100.000 et drágulnak. Ár változás értesítő jön...fél milliót drágult a ház amit megnéztem neten.
Volt egy enyhén depressziósabb időszakom, aminek a hozadéka koffeinfüggő lettem és vásárlás mániás. Vidéken ezt is könnyebb leküzdeni, nincs hová menni energia italt venni. Mezőgazdasági mérnök szakra jártam,kibuktam(egy lány olyan szinten alám tett, miatta maradtam első félév után ő ezt tudta és ellenem fordította 7 félévben) papírom nincs, de tudásom volt,bár megkopott.
Probléma forrás, egy alkoholista rokkant nagybácsi, anya hugának a férje, ő is mezőgazdasági vállalkozó volt, csak nem bírja már fizikailag, darabig fiát is erre kényszerítette, bár a fiúnak azért elég sok pénze lett ebből. Ő valamiért befolyással van édesapámra és édesanyámra, nem mernek vele ellenkezni. Nagybátyámért sokat tettek nagyszüleim még gazdálkodott, amikor nem bírta elkezdte édesapámat meg győzni hogy nagyanyámék falujában minden rossz a ház egy romhalmaz a földek értéktelenek....mivel nem bír dolgozni pénz kéne.... Az én koromban persze ő is keményen dolgozott, csak hát részegen nem öltözött fel, elesett túlsúlyos....
Én sem adnám oda a házamat, hogyha azt látnám, hogy 30 évesen a nyakamon élsz és gyártod a kifogásokat, miért NE dolgozz.
egy lány olyan szinten alám tett, miatta maradtam első félév után ő ezt tudta és ellenem fordította 7 félévben - ezen meg csak nevetni lehet, az ilyeneket nevezik lúzernek.
origalchák
(Amikor próbálsz nem hangosan nevetni).
33-as, a latinban az "f-re" a ph-t használják, szóval most ezt az okoskodásodat buktad.
dysgraphia - a szó egyébként, amit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!