Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tanuljak így meg ha...

Hogyan tanuljak így meg ha anyám nem engedi??

Figyelt kérdés
18 éves már rég elmúltam nem sokara 19 éves leszek, és szeretnék a barátommal össze költözni. De az a bajom hogy se főzni, se takarítani semmit sem tudok. Hogyan tanuljak meg? Oké hogy azt nem tanulni kell, csak az a baj anyám egyáltalán de szó szerint egyáltalán nem enged be a konyhába. Nagyon sokszor könyörgök neki hogy hagy főzzek úgy soha nem fogok tudni de őt nem érdekli nem fozhetek. Az automata mosógépet se tudom be indítani. Nagyon szégyellem magam, de ő nem engedi annyi egész nap a dolgom, hogy kisöpörjem a házat, rendben tartsam a szobámat, mosogassak, felmossak a házban. Ennyi vagy kézzel szoktam kimosni a ruhaimat és utána a régi centrifugában kiszáritom. Vagy hogy kell ezt mondani. Nagyon szégyellem magam, meg nem sokára a barátommal fogok lakni hogy főzzek mossak rá ha itthon nem csinálhatom.
2021. nov. 14. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A mi a francot csinálnál ha nem lenne internet kommentelőnek üzenem, hogy régen is voltak szakácskönyvek.
2021. nov. 14. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Neten talált recept alapján bármit meg tudsz főzni.
2021. nov. 14. 14:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Férfi létemre képes voltam megtanulni, úgy hogy kezdetben úgy csináltam midnent, hogy ha oda volt írva receptnél, hogy 5 percig főzzük, akkor szó szerint órával mértem, de idővel az ember belejön.
2021. nov. 14. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, esetleg nincs olyan ismerősöd, akinél főzhetnél alkalmanként? Csakhogy legyen valami tapasztalatod. Vagy akkor főzz otthon, amikor anyukád nincs ott. Vagy a barátodnál/az ő szüleinél ez nem megoldható? Ha a barátod rendes, biztosan meg fogja érteni a problémádat, és segít neked, vagy türelmes lesz hozzád. Egy mosógépet megtanulni nem nagy ördöngösség, abba hamar bele jössz majd, hidd el. Az interneten sok segítséget, tippet is kaphatsz (csak valószínűleg nem ezen az oldalon XD).

A többi válaszolónak meg szakácskönyv helyett egy értelmezőszótárt ajánlanék, mert itt nem az a probléma, hogy a kérdező nem tud főzni, nem ért hozzá, hanem egyszerűen nem engedik. Higgyétek el, ha pl. kicsi a konyhájuk, simán el tudom képzelni, hogy az anyja kiveri a hisztit, ha csak a tűzhely közelébe mer menni. Sajnos manapság már lassan semmin nem lepődöm meg.

2021. nov. 21. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!