Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet az oka, ha egy szulo...

Mi lehet az oka, ha egy szulo nem foglalkozik a gyerekevel?

Figyelt kérdés

Jobban akarta az a fel a gyereket, amelyik szuletese ota folyton lepasszolja akinek tudja, nem foglalkozik vele. De masok elott ugy viselkedik, mint egy mintaszulo.

Akkor miert kellett neki gyerek?

2021. nov. 11. 17:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

"10!!! Nekem ne mond, hogy engem a sátán megszállt! Minden héten járok templomba, minden nap imádkozok a gyermekeimért, a HOMOKOSÉRT IS! Hogy isten mutassa meg neki az utat vissza az ő szent ösvényére és ne legyen a sátán kezében, ÁMEN! Érted is imádkozom, hogy ezeket visszaszívhasd majd egyszer az összegzésnél!"

De bizony, a sátán markában vagy. Ezt mutatja az is, hogy Isten nevét kisbetűvel írtad. Én nem ítélkezek, majd az illetékes fog. Bár szerintem simán egy idióta troll vagy, bár az se sokkal jobb.

2021. nov. 11. 20:55
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Én azt csodálom csak, hogy a gyereked meleg lett és nem öngyilkos...már persze ha te egy létező ember vagy, és nem egy unatkozó, szórakozó troll. Bár inkább arra szavazok, hogy azért kapod a fizetésedet, hogy lejárasd a hitet, magyarán bérkommentelő vagy. Isten, Úr, stb. minden kisbetűvel, ja, hihető. Kicsit dolgozz még ezen. Ez is a sátán módszere amúgy, csak hogy tudd, ki a gazdid.
2021. nov. 11. 20:58
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
9-es ha ilyen gyökérpofákkal van tele az emberiség, akkor nem is baj, ha kipusztul. Én meg remélem, hogy a gyerek tagadja meg az ilyen féreg szülőt. XD Én le is köpném.
2021. nov. 11. 21:01
 14/22 A kérdező kommentje:
Ah lemaradtam, mi volt a torolt hozzaszolas?
2021. nov. 11. 21:32
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
17. Tuuuti troll, abból is a legszánalmasabb. :D olyan családra meg van a f.sznak szüksége, mint te magad. :) Te magad vagy a Sátán műve, te Sátánpuruttya xd
2021. nov. 11. 21:59
 16/22 anonim ***** válasza:
86%
A pszichológus is jót röhög csak az ilyen szerencsétlenen, mint te. Remélem eltűnik a fostos vérvonalad. :D
2021. nov. 11. 22:00
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj, hogy ezek szaporodnak, pedig qrvára felesleges!

Charles Darwin szerint az erősebb egyedek életben maradnak, blablabla... ...de ha ez az erősebb egyed, akkor megette a fene az egészet! :-)

2021. nov. 11. 22:26
 18/22 anonim ***** válasza:
61%
Rengeteg oka lehet ennek és minden egyes helyzet más és más.
2021. nov. 11. 23:13
 19/22 anonim ***** válasza:
74%

a) nárcisztikus, akinek a gyerek egy státusz és csak akkor kell, ha fel tud vele vágni, amúgy annak passzolja le, akinek tudja.

b) hagyta magát befolyásolni

c) annyi esze nem volt, hogy arra gondoljon, hogy egy élő gyerek az nem játékbaba és arról bizony 0-24-ben gondoskodni kell

d) begörcsölt, hogy már minenkinek van gyereke a környezetében, csak neki nincs.

2021. nov. 11. 23:58
 20/22 anonim ***** válasza:
38%
11es, akkor a papokkal mi a helyzet? A pedofil papokkal? Ők isten útját követik talán?
2021. nov. 12. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!