Egyes szülők miért nem tudják felfogni, hogy jobb nélkülük élni és saját háztartást vezetni?
Édesanyám eléggé nárcisztikus szülő, az évek során megtanultam kezelni de így is sok traumát okozott a lelkembe.
4 hónapja vásároltam egy lakást és 1 hónapja beköltöztem. Már a lakásvásárlás óta állandóan ezt hallgattam, hogy milyen rossz lesz nekem ott, nem lesz ott ő, bokáig koszban fogok járni (ezt kiskorom óta hallgattam, és az eredménye az lett, hogy takarítás mániám van), és hasonló kedves mondatok.
Elköltöztem és az életem sokkal nyugodtabb lett. Szeretek magamra főzni, mosni, stb.
Ezt ő nem hiszi el, hiába próbáltam kedvesen elmagyarázni.
Nem tudom miért zavar, hogy nem hiszi el, de nagyon idegesít.. Próbálok minél kevesebbet beszélni vele, de nem veszi észre magát..
Segítsetek megérteni ezt az egészet, mi zajlik vakon a fejében, mit tegyek? Magyarázkodni nem akarok és nem is fogok többet, de tényleg nagyon idegesítő.
23/N
A válasz egyszerű egy életre birtokolni akar.Be szeretné biztosítani magát az öreg napjaira.Ezért próbált tudatosan beskatuázni az életképtelenek közé
Holott igen is életképes vagy.Sőt dicséretes hogy elköltöztél a mama hotelből önnáló életed van
Én a te hejedbe elvágnám a köldökzsínort anya hejett.Nem vagy a tulajdona.
Nagy hiba hogy a közelben vettél lakást.Minnêl távolabb kelett volna.
Tartsd minnêl távolabb magad tőle.
Majd ha rá jön hogy tehetetlen elöbb utóbb észhez tér.
Gondolom azért idegesít amit mondott, mert mindig, mindenáron meg szeretnél felelni neki, de nem tudsz...
Fel kell adnod, hogy megfelelj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!