Miert van mindez?
Anyam 66 éves de mar nagyon nehez vele beszélgetni .
Megkerdez egy dolgot, utana ra 5 percre megint megkerdi mintha sose valaszoltam volna . Es utana meg egyszer es meg egyszer. Ha kifakadok, hogy megmondtam mar, megsértődik jól van na, mondja
Vagy kérdez valamit, megadom a valaszt, hallgat nem reagál semmit. Utana megválaszolja ő, mintha mit se mondtam volna.
Abszolút nem érdemes válaszolni neki semmire úgyse érti, elfelejti
Sajnos nagyon idegesen reagálok mikor latom h hiaba beszelek
Szeretnek türelmes lenni, de sokat idegeskedem
Mit tanacsoltok?
Kösz a valaszt.
Milyen típusú demencia ez?
Meg tul fiatal ehhez
Ki kellene vizsgáltatni, ez valóban kezdődő demenciának tűnik. De ne látatlanban háziorvossal írattass ki neki gyógyszert, hanem keress egy jó neurológust, aki meg fogja találni az anyukádnak megfelelő gyógyszert.
Nem érdemes hanyagolni, mert sajnos kezeletlenül gyorsan tud romlani a helyzet, jönnek a tévképzetek és hasonlók... :-(
És tudom nagyon nehéz, de próbálj türelmesebb lenni, erről sajnos nem tehet - ez nem figyelmetlenség, hanem egyszerűen betegség :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!