Önállósodás-támogat... Szerintetek milyen az ötlet, amit kitaláltam? Ti támogatnátok benne a gyereketeket?
Arra gondoltam, hogy egyetem előtt 1-2 évet szívesen töltenék külföldön. Bécst nagyon szeretem, a német nyelvet is, bár még csak alapszinten beszélem. Egyébként nagyon anyám asszony katonája vagyok, egyke, elkényeztetett. Picit jó volna ebből kitörni. Mivel még nem tudom, hogy hol tanulnék szívesen tovább, a szüleim is támogatják az ötletet, hogy várjak 1-2 évet, addig tanuljak nyelvet, dolgozassan stb. Apu szeretne nekem autót is vásárolni, másfél millió Ft értékben. Utálok vezetni, nem várom. Arra gondoltam, hogy szívesen kiköltöznék 1 évre Bécsbe. Nekem is van félretett pénzem bőven, úgyhogy még az autó full árával meg sem kellene nekik ezt támogatni, sőt, lehet, hogy egyáltalán, csak picit védőbástya érzését nyújtva a hátam mögött állni. Mellett elmennék dolgozni is kint. Nyelvet tanulnék, valamit ami a legfontosabb szerintem most nekem: önállósodnék
Picit félek a szüleim elé állni az ötlettel. Pedig csodálatosak.
Ti mit szóltok ehhez? Mit szólnátok, ha a gyereketek ezt kérné?
Egyik osztálytársam érettségi után kiment Németbe úgy B1-B2-es német tudással, úgy hogy csak érettségi évében foglalkozott inkább vele. (5. óta tanulta, de csak utolsó évben tanulta is rendesen.)
Futárkodik, szóval nem gyárban van vagy szezonmunkán.
Szóval annyira nem vagy elkésve a tervvel.
tehát éjfélkor kiírtad, ma suli, hazaértél mondjuk kettőkor és azóta már tanár is van.
persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!