Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy arra kiakadtam,...

Normális, hogy arra kiakadtam, hogy anyám a szeretőjének elmond mindent rólam?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy 2 hónapja egyre súlyosabb pánikrohamokkal küszködök, és végre minden szervi okot kizárva, most jutottam el oda, hogy a pszichológusnál időpontot kérjek.

Most 21 éves vagyok, de itthon sosem törődtek velem, anyám folyton lehúzott, hogy én nem vagyok képes semmire sem, mások mennyi mindenre képesek, és az utóbbi évek alatt a fejemre nőtt, mindent tudni akar rólam, folyamatosan őrködik felettem, ordibál rám, kifaggat, mindenbe beleszól, irányítani akar, mindenhol ott akar lenni, és most is az történt, hogy orvostól-orvoshoz jártunk, és a pszichológushoz is velem akart jönni.

Igazából nem az, hogy szégyellem a pszichológust, csak ma reggel anyám beszélt valakivel telefonon, és susmorgott, hogy pszichológushoz küldtek engem. Meghallottam ezt az egészet, feltehetően a szeretőjének mondta, mert azután rákérdeztem, hogy kinek mesélte ezt rólam, és azt mondta, hogy semmi közöm hozzá.. (???). Próbálta elterelni a témát is, és inkább leordibált, hogy hát még mindig nem öltöztem fel?? Rendesen kiakadtam, hisz rólam van szó, és nem akarom, hogy a kedves szeretője tudjon rólam mindent. Apám házában élünk, aki külföldön dolgozik, mielőtt még valaki anyám védi, hogy hagy beszélgessen már azzal aki akar. Igazából tudom már 10 éve, hogy van valakije, és egyre nyilvánvalóbb is, mert 3 telefonja van, állandóan elbújik telefonálni, de azért az én személyes ügyeim ne kösse az orrára.

2021. okt. 29. 17:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Egyetértek az előttem szólókkal. Még annyit tennék hozzá, hogy magadnak nagy ügyet ne csinálj ebből, mert végülis egy számodra vadidegen ember tud meg információt, akinek egyébként teljesen mindegy is, mi van veled. Tudom, nem ez a lényeg, csak neked ez ne okozzon akkora problémát. Egyébként egyetértek, hogy nem jó, hogy elmondja és másnak nincs köze hozzá, és a reakciód is teljesen érthető.
2021. okt. 29. 22:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Kollégiumban lakok, de pont hogy ott fogtak el leginkább a pánikrohamok az utóbbi időben, ezért hazajöttem. De itthon sem vagyok nyugton..
2021. okt. 29. 23:10
 13/13 anonim ***** válasza:
70%
A kollégiumban vagy jobb helyen, nem a kollégium miatt pánikolsz. (Legalábbis ez ennyiből nem derült ki, de a zűrös anyád igen.) Menj vissza. Vagy ott is vannak problémás kapcsolataid?
2021. okt. 29. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!