Ha anyám kibékül apámmal akkor én mit tegyek?
Figyelt kérdés
Múltkor nagyon veszekedtek és nem szóltak egymáshoz én csak anyámhoz szóltam hogy érezze anyám hogy neki adok igazat de rá 4 napra anyám megbocsátott apámnak és ilyenkor nekem a legrosszabb mert utána én is beszéltem apámmal. Legjobban a csúnya ordibálásért haragudtam apámra de ha anyám és apám nem mennek szét akkor én mit tudok tenni? Apám csúnyán szokott beszélni anyamal2021. okt. 26. 20:19
11/12 A kérdező kommentje:
Már én múltkor amikor veszekedtek mondtam hogy ez így nem lesz jó... Anyám is küldte már el apámat de apám is anyámat
2021. okt. 27. 05:23
12/12 anonim válasza:
"...anyám megbocsátott apámnak és ilyenkor nekem a legrosszabb mert utána én is beszéltem apámmal."
Na ezért nem kell beleszólni szülőnek a gyerek, gyereknek a szülő párkapcsolati problémáiba, mert a felek kibékülnek és az állást foglaló szopik.
Akkor rendezkedj, ha tettlegességre kerül a sor, vagy a körülötted forog a téma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!