Miért minden rajtam csattan?
Nekem inkább mártírkodásnak tűnik.
Anyám nekem is sokszor mondta, hogy ideje lenne elköltöznöm, különböző helyzetekben, de mindig bántón.
Egyszer valamire kiakadt, és én nem bántásból, inkább komolyabbra véve a szót, elkezdtem a költözésről beszélni, hogy lássa, valóban dolgozom rajta. Még jobban kiakadt. Utólag elmondta, pedig nem jellemző rá, hogy igazából nehéz neki, hogy kirepülök a fészekből.
Nem hibáztál semmit. Meg kellett volna normálisan beszélni, hogy mikor kell elküldened azt a valamit. Ha ő előbb szerette volna, normálisan is kérhette volna, hogy "figyi, nem tudnád most rögtön elküldeni". Én a hibát annyiban látom benned, hogy amikor rád ordított, akkor azonnal elküldted. Vissza kellett volna vágnod, hogy oké, akkor ha így bánsz velem, a fene se fog neked segíteni, küldd el te, ha annyira fontos.
Meg mit pampog most, meg vágja oda a ruháidat az ajtó elé, amikor végülis elküldted akkor, amikor kérte. Jó nagy paraszt. Szerintem felvehetnéd vele ugyanazt a stílust, ahogy ő bánik veled, hátha egyszer észhez tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!