A motorom csattan mikor 1 be teszem, és minden váltásnál hangja van?
Figyelt kérdés
Derbi Senda Xtreme. Arra gondoltam hogy kopottak a lamellák , szerintetek mi lehet a gond? Hidegen ki is szokta szórni a sebességeket.2014. szept. 8. 10:55
1/4 Hegedus Csaba válasza:
Nagyapám Seat-ja akkor csinálta ezt, amikor leengedte a váltóolajat, és véletlenül a motorba töltötte újra (előfordul az ilyen, ha nem vigyázol). Szerintem nézd meg a váltó olajszintjét, vagy cseréld le az olajat valami márkásra (ugyebár alapszabály, hogy autóba kenőanyagon nem spórolunk, szóval TESCO-s kilőve!!)
2/4 A kérdező kommentje:
Derbi Senda , az motorkerékpár :)
2014. szept. 8. 16:18
3/4 Hegedus Csaba válasza:
uh, bocsánat... átsiklottam felette, mert siettem. akkor nem tudok segíteni, azokhoz nem értek
4/4 feco14 válasza:
Nézd meg hogy jó olajat raktál e bele és hogy eleget e ha ez megvolt akkor nézd meg nincs e nagyon leállítva a kuplung tehát hogy eléggé kiemel e harmadrészt ha semmi nem segít akkor cserélj lamellákat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!