Miért nem engedi hogy elvigyem babakocsizni ?
Mert ha mamánál kap édességet a gyerek akkor vége a világnak.😀
Szerintem a menyecskék se csodálkozzanak ha ilyenek után nem szivélyesen állnak hozzájuk.
20-"A mai anyukák úgy tesznek mintha ők lennének a mindenhatók."
Igen, a saját gyerekük esetéban tényleg ők a mindenhatók. Nem a nagyszülő, az tuti.
#20, Gondolom a segitséged jól jön neki, de a saját unokádat nem viheted el sétálni? A mai anyukák úgy tesznek mintha ők lennének a mindenhatók.
Ha a segítésnek az az ára, hogy cserébe mindenbe IS belepofázhasson, úgy köszi, de nem kérek belőle.
Szerintem csak egyszerűen nem látja alkalmasnak az időt sem arra,hogy kividd sétálni.
Meg,hát ő az anyja.Akármennyire bízol valakiben nem engeded ki csak úgy vele egyedül a gyereked,főleg ha az 2 hónapos.Ne adj isten valami történik életed végéig ott lesz benned,hogy ha te lettél volna ott vagy nem engeded őket ki talán most minden másképp lenne.
Picik,törékenyek,az anyjuk mellett a helyük.
ÉN anyukámmal természetesen elengedtem,de akármennyire rossz dolog ez anyóssal nem mertem.Nem azért mert nem bízom benne,ez nem bizalom kérdése.Anyukám sem szuperhős,hogy kikerüljön minden veszélyt ami érheti őket itt a forgalmas helyeken,de ő mégis más volt nekem.Amikor beteg voltam akkor is ő vitte oltani a picit,lázam volt,én nem akartam úgy még maszkban sem gyerekek közé menni.
Esetleg kérdezz rá,hogy bármi másban tudsz-e segíteni.lehet,hogy kevésbé izgalmas dolgot fog mondani,de sajnos nem mindig abban kell segítség,hogy egyedül legyünk,távol a gyerekünktől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!