Miért nem engedi hogy elvigyem babakocsizni ?
Én hagytam,hogy anyám vigye sétálni,de nem mindenki örül neki,ha helyette akarnak csinálni valamit.
Vagy épp félti,hát hideg van egy ilyen picinek..
Itt legalábbis -1 fog van most kint.
Próbálj meg mással kedveskedni,nem kell megszökni otthonról a gyerkőccel :D
Én anyósom is mindig azzal nyaggat, hogy majd milyen büszkén fogja a szép új kocsiban tologatni a babát.
Múltkor megkértem arra, hogy viszek át neki húst, meg alapanyagot, csináljon már nekünk valamit enni, mert 8 körül fogunk hazaérni egy vizsgálatról. A válasz az volt, hogy rendeljünk valamit, nem tudja ő, hogy mit szeretünk. A saját fia 28 évig lakott vele, nem hinném, hogy nem tudja, mit eszik méh, de mindegy. Semmi extra igényünk nincs.
Nyugdíjas.
32 hetes terhes vagyok, most kertem tőle először valamit, mert hàla az égnek, nagyon jól bírom magam. Eddig keresztbe szalmát nem tett.
Na majd kocsizgatni is pontosan így fogja vinni. Sehogy.
12
Azért nem tudtatok enni semmit mert mentetek egy vizsgálatra...? Ehh
Gondolom, nem olyan szoros a kapcsolatotok, különben örülne annak, hogy szereted a babát és nem hisztizne rajta, hogy elviszed negyedórát sétálni.
Én még anyósomnak is megengedtem a kezdetektől, mert jóban vagyunk és jól is esett, hogy láttam, mennyire örül az unokának.
Gondolkodj el, hogy rontottad el a kapcsolatot a lányoddal, ha még ennyire sem szívesen hagy egyedül a babával.
15
Nem tudod meg tudta e volna oldani. Az hogy nyugdíjas nem azt jelenti hogy ez a dolga.
Nos aki 12, azaz tizenkettő órát dolgozik, (nem csak ücsörög) az se hal éhen. Aki mégis, az így járt, ha ilyen életképtelen valaki.
Nem volt mindig jó a kapcsolatunk, de próbálom helyrehozni.
Igazából sosem telepedtem rá .Tényleg nem akartam semmi rosszat csak gondoltam tud pihenni kicsit a lányom mert eléggé nehéz volt a szülés. Viszont tényleg nem erőltetem ezentúl. Megfogadom az utolsó tanácsát :)
Szeretnék jó anya és nagymama lenni .
Nem normális.
Gondolom a segitséged jól jön neki, de a saját unokádat nem viheted el sétálni? A mai anyukák úgy tesznek mintha ők lennének a mindenhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!