Szülők! Mit gondolnátok, ha a munkából hazaérve azon kapnátok a 20 éves gyereketeket, hogy bunkert épít?
Figyelt kérdés
Ilyen rendeset, párnákból meg takarókból. A takarót odacsiptetem a kinyitós szekrényhez, ami jó esetben elér az ágyig, arra teszek párnát és így tovább. Mindig bővítem valamivel, viszont félek hogy valaki pont akkor ér haza, amikor már nagyon benne vagyok és akkor le kell rombolnom az egészet. Kicsit szégyellem, hogy ezzel szórakozom, de imádom. :D Mit gondoltok?2021. okt. 15. 10:39
21/27 anonim válasza:
Hát nekem azért elég fura lenne, hogy egy felnőtt ember párnákból épít "bunkert".
22/27 anonim válasza:
Kiírnék, egy " Szülők mit gondolnátok... " kérdést a gyakorira.
23/27 anonim válasza:
Vettem a kislányomnak egy alagutas sátrat, hát többet vagyok benne mint ő. 32 éves vagyok :D
24/27 anonim válasza:
Èn is csináltam ezt az ikertestvéremmel gyerekként, elég sűrűn. Nagyon szerettük. Meg az egyik szekrényajtó lejárós volt, azon csúzdáztunk :D a bunker mellett szerettem még a karácsonyfa mögé bemászni mert ott sose tudták hol vagyok, meg a kutyaházba bemenni :D a nyáron megláttam a fügefa alatt egy blokktéglát és beültem alá, pont az udvar sarkában van. Mindent látok de engem senki, tetsztett a hely :D az ilyen gyerekkori dolgok nem múlnak el teljesen attól hogy idősödünk, és szerintem nem is baj ha nem vesszük mindig komolyan a dolgokat. Ha lesz gyerekem akkor örülni fogok hogy ha ilyeneket csinál és szívesen részt veszek benne majd én is. 26 F
25/27 anonim válasza:
AZT gondolnám, bekapcsolva maradt a TV és nézte a híradót.
Kicsit furcsállnám, hogy betont nem használ
26/27 anonim válasza:
Örülnék, hogy maradt benne gyerek, és nem kütyüzik, hanem mással tölti az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!