Mondjátok meg, mit tegyek, ha levágatom szenvedek?
Anyukám azt mondta, hogy nem tetszik neki a frizurám, mert férfiként túl hosszú és nagy gondban van, hogy miért vagyok trehány. Apukám azt mondta, hogy gondja lesz rám nehogy bátor nagy vagány legyek, inkább legyek halk, szelíd, az életben csak ez segít.
Annyimindent mondanak, már nem tudom mi helyes és helytelen, azt egyszer meg kellene márfejtenem.
Na mi van? Belefutottál a régi Omega slágerbe? Elég ciki, hogy erről írsz ki kérdést.
Egyszerű a képlet.
Tetszik?
Igen-Nem
Ez alapján el lehet dönteni, hogy levágatod van sem.
Arra amit apád mondott. Pont akkor nem viszed sokra. Az életben van akitől elvesznek vagy éppen elvesz. Van aki előretör, van akit elnyomnak.
Döntsd el melyiket szeretnéd...
Ne érdekeljen már, mit gondolnak egy frizuráról.
Ismerősömnek derékig érő haja van, és bankban ügyfelezik (egyébként meg metálbandában gitáros) :D Annyira nem azon múlik.
Anyám azzal fenyegetőzik, hogy levágja a hajam! >:(
Nem felelek semmit, visszafogom magam.
Apám mindig engem piszkál.
Úgy véli, "szakadt vagyok".
Csak a külsőm nézi :(
Pedig itt szív dobog!
"Úgy véli, "szakadt vagyok".
Csak a külsőm nézi :(".. ezt gondolták a 60-70-es években is. Akinek hosszú volt a haja az csak huligán lehet, aki nem szeret dolgozni , iszik, drogozik. Külső alapján ítéltek meg embereket, persze ez ma sincs másként.
"Pedig itt szív dobog!" -így igaz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!