Mit tegyek ? Aggódom
A szüleim nem akarnak el engedni bulizni budapestre én debreceni vagyok 16 éves lány vagyok.
Hogy vegyem rá őket hogy el engedjenek hétvégén?
Legyél extra cuki, kedves, csinálj valami házimunkát, főzz valami finomat és sokat hangsúlyozd nekik, hogy cserébe engedjenek el. Próbálj kompromisszumot találni, pl felhívod őket, ha megérkeztetek, meg x óránként becsekkolsz, megadod a többiek elérhetőségét is stb.
Valószínű, csak iszonyúan féltenek.
Jól is teszik !!!! 23 éves felnőtt nőként írom hogy én sem engednélek még el csak közelebbi helyre! 17 évesen maximum.
Egy dolgot azért had mondjak el, SENKIT nem fog érdekelni hogy elmentél-e abba a buliba. Veszélyes basszus… kb 2 hete akartak engem bedrogozni egy szórakozóhelyen, sajnos barátnőmet pedig sikerült is mert egy fel pillanatra volt figyelmetlen! Ha én nem vagyok ott és nem vagyok józan, bármi megtörténhetett volna vele. Ez pedig nem az első példa volt sajnos ismerettségi körömben. Majd ráérsz bulizni Pesten hidd el… az az igazság hogy SEMMIRŐL nem maradsz le pedig én szeretek bulizni, tényleg jó szándékkal írom ezt neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!