Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férfiak! Mit szólnátok hozzá,...

Férfiak! Mit szólnátok hozzá, ha a 20 éves fiatok bevallaná, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés

2021. okt. 12. 14:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
98%

20,

"Aki csak a médián keresztül találkozik a homoszexualitással"

...annak törekednie kellene arra, hogy ne csak egy forrásból tájékozódjon! Ez lenne az alap!

Ha a tv-ben lemegy egy negatív riport, hogy a Sziget fesztiválon, a Volton vagy a Soundon hogy buliznak a fiatalok (pia, drog, prostizás a belépőért stb.), akkor nem az a hasznos, ha emiatt rühellem az összes fiatalt, hanem ha tájékozódok és megértem hogy ilyen is előfordulhat, de bízom a gyerekem józan ítélőképességében és felelősségtudatában. És nem azt mondom, hogy "Na, akkor most el lehet gondolkodni, hogy mennyire hasznos a Sziget meg a Volt meg a Sound", hanem széleskörűen tájékozódok ezekről és felhívom a gyerekem figyelmét arra, hogy vigyázzon magára.

A példádban pl. most nem a Pride negatív bemutatása a hibás, hanem az, aki csak egyoldalúan tájékozódik és nem hallgatja meg mindkét oldal véleményét. De nem akarok most ilyen propaganda/nem propaganda irányba elmenni.

2021. okt. 12. 19:30
 22/29 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez vkinek a mániája hogy ezt mindennap megkérdi valamilyen formában.
2021. okt. 12. 21:41
 23/29 anonim ***** válasza:
78%
22.szerintem is és ezt már megemlítettem de fütyülnek rá..kizárt hogy mindig valaki új kérdeznie ilyesmit..főleg hogy mindig hasonló hogy nincs semmi egyéb megjegyzés inkább vitakeltő csak.--
2021. okt. 13. 02:56
 24/29 anonim ***** válasza:
86%
19-es nagyon jól elírta..még annyi hogy ezeket a valaszokat szerintem tuti nem rendes szülők írjak hanem vagy unatkozó tinik akik ezt élvezik vagy olyan felnőttek akik még sosem neveltek gyereket...én képtelen vagyok elhinni hogy egy normális szülő egyből kidobná a felnevelt gyerekét csak mert kiderült a szexualitása ami eleve magánügy, nem kéne hogy a szülő emiatt letegyen róla..
2021. okt. 13. 03:03
 25/29 anonim ***** válasza:
97%
24 nekem a 90-es években volt egy osztálytársam akit a szülei kitagadtak, annyi volt a bűne, hogy ünnepelni szeretett volna meg bulizni, mert nem értette, higy a többieknek miért szabad, neki meg miért nem. (Vallási okokból egyébként)
2021. okt. 13. 07:03
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

24-es,

Igaz, hogy "normális szülő"-t írtál, de sajnos a mai napig van rá példa, hogy emiatt utcára kerülnek fiatal fiúk és lányok. Pl. a Redblek nevű youtubert (Krsják Attila) is emiatt dobták ki a szülei anno, vagy a Vezendi Balázst is, akinek a története megnézhető itt:

https://www.youtube.com/watch?v=6wlrSvZYidQ

De én is tudok személyesen két fiúról, akit kitagadott a családja, csak ők nem közismert emberek, így az ő történeteikről nem hallani nyilvános helyeken. Az egyiküket a nagynénje fogadta be (az anyuka nővére), a másiknak meg az volt a szerencséje, hogy van egy barátja (párja, szerelme), így odaköltözhetett a párjának a családjához. Sajnos még a 2020-as években is előfordulnak ilyen esetek.

2021. okt. 13. 11:19
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt vallásról is szó van, de elsösorban a szülö-gyermek kapcsolat a téma:

MEGMENEKÜLT A JEHOVA TANÚITÓL, DE EZZEL ANYJÁT IS ELVESZÍTETTE! | Vezendi Balázs

50 perc, zshowtime:

https://www.youtube.com/watch?v=6wlrSvZYidQ

2021. okt. 14. 13:44
 28/29 anonim ***** válasza:
72%

Az egyes választ jelöltem be, ugyanúgy szeretném, de természetesen jobb lenne, ha nem lenne az egyik sem.

Amúgy 2 fiam van, a kívánságlista ilyen volt:

1. Mivel már van 1 lány mindegy a neme, de egy fiam is legyen. Amikor kiderült a neme, csak egészséges legyen, majd amikor az lett, csak ne legyen bu_zi.

2. Csak egészséges legyen, kettőből egy már statisztikailag úgysem lesz bu_zi.

:D

2021. okt. 16. 00:41
 29/29 anonim válasza:
38%
Ha eredendően és nem trendből homoszexuális - elfogadom, de arra kérném, hogy a heteroszexuálisokhoz hasonlóan kezelje intimen.
2021. okt. 17. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!