Húgom miért titkolja a kapcsolatát anyuék elől?Nekem el kéne mondanom?
Húgom 14 éves, és együtt van egy aranyos cuki fiúval akit én is ismerek, szoktunk együtt lógni vagy pl hárman a húgommal, iszonyat cukik és tényleg jó gyerek ezért nem is értem miért titkolja..:S Vajon..?
Egyébként 18 éves a fiú
Én 17L
14 éves lány 18 éves fiúval... Why?
Érdekes. Talán a korkülönbség miatgt nem meri elmondani.
#4 Mert a 14 éves nem akarhatja "azt"? Főleg a mai világban?
Vagy éppen az én példámból kiindulva, 18 évesen is lehet a lelki világa "gyerekes", és érezheti magát fiatalabbnak.
23 évesen sem akarom elmondani anyáméknak, hogy kivel járok, meg egyáltalán, hogy van valakim addig amíg tényleg nem lesz komoly.
Idegesítő pletykás az anyukám és állandóan kombinál és magyaráz a barátnőinek. Ezt akkor csinálta, amikor csak mondtam, hogy van valakim, de egyébként nem is komoly kapcsolat volt, csak ezt nem mondtam neki, azóta semmi köze a magáneletemhez.
Te se legyél már pletykás, semmi közöd a kapcsolatukhoz, ha a húgod akar róla beszélni, akkor majd fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!