Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszélhetném le a 19...

Hogyan beszélhetném le a 19 éves fiam arról hogy kapcsolata legyen egy vele egy korú lánnyal akinek gyereke(!!) van?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 16:50
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
76%

De ki írta azt h baba?

A kérdésben gyerek szerepel.

Lehet h már 16 évesen szült a lány.....

Egyébként szerintem se szólj bele.

Majd magától eldönti h akar e apa szerepben tetszelegni vagy sem

2021. okt. 7. 20:41
 32/45 anonim ***** válasza:
74%
Tegyük félre a gyanút hogy fiktív a kérdés. Én nem repesnék az örömtől. Aki 19 évesen már egyedülálló anya, az bizonyára nem a legélesebb kés a fiókban. Annak pedig nem örülnék, ha a fiam igénye eddig terjedne.
2021. okt. 7. 20:44
 33/45 anonim ***** válasza:
76%
Hagyd rá, majd megunja.
2021. okt. 7. 20:44
 34/45 anonim ***** válasza:
34%

"Igen, csak a babóval számítasz felnőtt embernek, tudom, tudom"

Te úgy sem számítanál annak, megnyugtatlak. Mert bután gondolkodsz. Egyrészt nem gondolsz abba bele, hogy ugyanezt mondhatja más is neked, az általad ajnározott utazást/karriert/tanulást/etc behelyettesítve. Persze ezek önmagukban jó dolgok, de létezik olyan, hogy fontossági sorrend. Egy felnőtt ember elfogadja, ha a másiknak más a fontossági sorrendje, pl én is elfogadom, bár megérteni nem értem - ennélfogva nem értek egyet vele.

Ugyanakkor rólad süt a színtiszta rosszindulat, hiszen alapvetően nem is az volt a téma, amiről te elkezdtél "ironizálni", hanem ideböfögted a saját elképzelésedet, ledegradálva azokat az embereket, akiknek a gyermekük fontosabb, mint az utazás meg a karrier (bár ha picit is nyitott szemmel járnál, tudnád, hogy egyik nem zárja ki a másikat).

Mindazonáltal kíváncsi vagyok milyen karriert futottál be, ami életed értelmévé vált :)

2021. okt. 7. 20:55
 35/45 anonim ***** válasza:
78%
Azért aki itt tapsikol a fiatalok boldogságának, ami lássuk be, nem biztos, hogy pár hónapnál tovább tart majd (előző fiúval sem tartott!), az valószínű szappanoperákon nőtt fel, egy másodpercre sem gondol bele azokba a problémákba, amik itt most a kérdezőt aggasztják. A legnagyobb ezek közül az, hogy van egy vérszerinti apa, annak minden jogi és érzelmi hozadékával, egy kis gyerek, aki óriási felelősséget jelent, és egy lány, aki legalább egyszer felelőtlen volt az életében. És még azt sem tudjuk, miféle a családja. Ez nagy teher, nehéz csomag egy 19 éves fiúnak. Ráadásul, ha a fiú nem maximálisan önellátó saját lakásban, akkor ez az egész kőkeményen érinti a kérdezőt is, ez esetben maximálisan köze is van hozzá. Ilyen helyzetben én is aggódnék tehetetlennek érezném magam. Persze a tiltás nem megoldás, ez azzal járhat, hogy elveszíti a fiát. Ki kell várni, és óvatosságra inteni, nehogy egy nemkívánt terhességgel végleg csapdába essen.
2021. okt. 7. 22:05
 36/45 anonim ***** válasza:
86%

Off

16os, konkrétan egyet sem ismerek, akinek 5 gyereke van 5 apától, de olyat rengeteget, akinek 3 gyereke van 3 apától. Ezeknek ha 10 gyerekük lenne az is 10 apától lenne. Ezt a 3 gyerekükkel már bebizonyították. Undorító. 5 gyerekesből is biztosan nagyon sok ilyen van, én nem tartom extrém esetnek (sajnos). Azért ne dugjuk homokba a fejünket.

2021. okt. 7. 22:09
 37/45 anonim ***** válasza:
92%

36 Várjál.Én olyat is ismerek, akinek 4 gyereke van 4 különböző apától és egy 5. csávóval neveltette fel mindet.De úgy, hogy akivel felneveltette a 4 gyereket, azzal már az első gyerek előtt összejött, csak időszakonként lelépett a nő felcsináltatni magát.Utána azt a csávót is elhagyta, aki visszafogadta mindig a fattyakkal, és most ő fizet a gyerekek után, mert mindet elismerte sajátjaként.:D

Olyat többet is ismerek, mint akikről te írsz.Ezeknek minden aktuális pasijuktól kötelező egy gyerek legalább.

2021. okt. 7. 22:15
 38/45 anonim ***** válasza:
83%
Ez durva. 😂😂😂😂😂 De nem tudom sajnálni a csávót, nekem gyerekes nő nem kéne az biztos.
2021. okt. 7. 22:20
 39/45 anonim ***** válasza:
12%
Na ilyen anyos nem kene soha, meg olyan kaliberu mint az utolso valaszolo😄 hol van mar ezeknek a csalad,mint fontos dolog..sehol.
2021. okt. 12. 13:07
 40/45 A kérdező kommentje:
De nem az a gond hogy gyereke van, hanem az hogy a fiam és a leányzó is szinte még gyerekek.
2021. okt. 12. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!