Hogyan beszélhetném le a 19 éves fiam arról hogy kapcsolata legyen egy vele egy korú lánnyal akinek gyereke(!!) van?
De ki írta azt h baba?
A kérdésben gyerek szerepel.
Lehet h már 16 évesen szült a lány.....
Egyébként szerintem se szólj bele.
Majd magától eldönti h akar e apa szerepben tetszelegni vagy sem
"Igen, csak a babóval számítasz felnőtt embernek, tudom, tudom"
Te úgy sem számítanál annak, megnyugtatlak. Mert bután gondolkodsz. Egyrészt nem gondolsz abba bele, hogy ugyanezt mondhatja más is neked, az általad ajnározott utazást/karriert/tanulást/etc behelyettesítve. Persze ezek önmagukban jó dolgok, de létezik olyan, hogy fontossági sorrend. Egy felnőtt ember elfogadja, ha a másiknak más a fontossági sorrendje, pl én is elfogadom, bár megérteni nem értem - ennélfogva nem értek egyet vele.
Ugyanakkor rólad süt a színtiszta rosszindulat, hiszen alapvetően nem is az volt a téma, amiről te elkezdtél "ironizálni", hanem ideböfögted a saját elképzelésedet, ledegradálva azokat az embereket, akiknek a gyermekük fontosabb, mint az utazás meg a karrier (bár ha picit is nyitott szemmel járnál, tudnád, hogy egyik nem zárja ki a másikat).
Mindazonáltal kíváncsi vagyok milyen karriert futottál be, ami életed értelmévé vált :)
Off
16os, konkrétan egyet sem ismerek, akinek 5 gyereke van 5 apától, de olyat rengeteget, akinek 3 gyereke van 3 apától. Ezeknek ha 10 gyerekük lenne az is 10 apától lenne. Ezt a 3 gyerekükkel már bebizonyították. Undorító. 5 gyerekesből is biztosan nagyon sok ilyen van, én nem tartom extrém esetnek (sajnos). Azért ne dugjuk homokba a fejünket.
36 Várjál.Én olyat is ismerek, akinek 4 gyereke van 4 különböző apától és egy 5. csávóval neveltette fel mindet.De úgy, hogy akivel felneveltette a 4 gyereket, azzal már az első gyerek előtt összejött, csak időszakonként lelépett a nő felcsináltatni magát.Utána azt a csávót is elhagyta, aki visszafogadta mindig a fattyakkal, és most ő fizet a gyerekek után, mert mindet elismerte sajátjaként.:D
Olyat többet is ismerek, mint akikről te írsz.Ezeknek minden aktuális pasijuktól kötelező egy gyerek legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!