Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszélhetném le a 19...

Hogyan beszélhetném le a 19 éves fiam arról hogy kapcsolata legyen egy vele egy korú lánnyal akinek gyereke(!!) van?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 16:50
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy Most ha gyereke van, akkor húzza le magát vagy mi?Ettől nem biztos, hogy rossz ember az a lány.Ki tudja mi miatt maradt egyedül a gyerekkel?
2021. okt. 7. 18:09
 22/45 anonim ***** válasza:
54%

Max pár hónap, és a fiad magától rá fog jönni, hogy ez nem neki való élet. Hiába nagykorú, de egy 19 éves még nagyon messze van attól, hogy gyereket neveljen. Itt arra gondolok, ha valakire hirtelen zúdul a gyermekáldás. Az anyának volt ideje ezt átgondolni.

Majd mikor nem mehetnek kettesben bizni, vagy pont a "legjobbkor" kell abbahagyni, mert sír a gyerek, vagy a barátnőjének állandóan fáj a feje, mert kimerült. Szóval lesznek akadályok.

Bár én azt kívánom, hogy éljenek boldogan. Azért mert ez a lány fiatalon szült, még megérdemelne egy normális kapcsolatot. Itt inkább a fiad lesz a "gyerek".

2021. okt. 7. 18:17
 23/45 anonim ***** válasza:
75%

Ne szólj bele, majd ők döntenek.

Nem tudhatod, miért van a lánynak gyereke. Amúgy a hozzá hasonló, gyerekes fiatal nők eleve hátránnyal indulnak a párkapcsolatok terén, az ilyen jólmegmondom, előítéletes okoskodók miatt is, mint te.

2021. okt. 7. 18:22
 24/45 anonim ***** válasza:
69%

Nemhogy örülnél, hogy a fiad van annyira felnőtt érzelmileg, hogy a párját elfogadja a gyerekével együtt...

Én is 19 vagyok, páromnak van gyereke. Legelején elmondta és a gyerekével együtt szeretem.

2021. okt. 7. 18:42
 25/45 anonim ***** válasza:
52%
Azért próbáljatok az anya fejével gondolkodni, ő már előre látja, hogyha a fiú lehorgonyoz a lány mellett, azzal elcseszte az életét, csak ezt ő még nem látja. 19 éves, bőven a tanulmányaira, karrierjére, barátaira, utazásokra kellene fókuszálni. Ezek mind ki fognak maradni az életéből, ha fel kell vennie az apa szerepet. Ráadásul annak a gyereknek van egy vérszerinti apja, akivel valamiért nincs együtt a lány, de bármikor bekavarhat. Oké, hogy mindenki empatikus a lánnyal, és nem is kell elásni magát attól, hogy ő anya, de a kérdező fia túl fiatal ahhoz a szerephez, amibe most bele fog kényszerül. Ha pl 26-27 éves lenne, már megélte volna azokat az élményeket, amiket írtam, befejezte volna a tanulmányait, dolgozna, stb, biztos a kérdező is másként látná, de egy 19 évesnek ez még sok és korai. Ezt kellene valahogy beláttatni vele, és arra mindenképpen rávenni, hogy védekezzen, mert azért a gyerek élő bizonyítéka hogy a lány nem jeleskedik ebben.
2021. okt. 7. 18:42
 26/45 anonim ***** válasza:
19%
25-ös, hogy említheted egy lapon az olyan elcsépelt dolgokat, mint tanulás, karrier, utazás, élmények egy olyan földi szemmel mérhetetlen csodával, mint a BABÓ. Ennél nagyobb szerencse nem is érhette volna a fiút. Lehet, hogy fiatalsága nem lesz, de kiposztolhatja majd facebookra, hogy "19 hónapos lettem, és már nagyon mosolygós vagyok!" Ennél nem kell több. Meglepett egyébként, hogy nem tanácsolta még senki, hogy csináljanak egy kistestvért is gyorsan, hiszen az egy babónál csak egy dolog lehet jobb, mégpedig a két babó!
2021. okt. 7. 19:04
 27/45 anonim ***** válasza:
70%

Eddig az volt a gond hogy nála idősebb most már az is gond hogy vele egykorú? 19 éves mi közöd van hozzá? Nem akarod hogy boldog legyen?

Miért van olyan érzésem, hogy ez csak egy kattintás vadász sablon kérdés mert semmi konkrétum nincs megadva viszint tipikus veszültséggerjesztő hozzáállása van?

2021. okt. 7. 19:08
 28/45 anonim ***** válasza:
32%
kattintásvadász kérdés mivel semmi konkrét dolog nincs megadva se kulcsszó...kérdező se reagál, ne adjatok neki figyelmet.
2021. okt. 7. 19:09
 29/45 anonim ***** válasza:
57%

#26 egyrészt nem a saját gyereke, szóval hiába ironizálsz, másrészt tényleg így van. Sokkal sokkal többet ér egy gyermek mindennél amit felsoroltál! 27 éves férfi vagyok, saját lakásom van és 2 éves autóm (igaz, nem BMW, "csak" egy Focus, de hitel nélkül), emellett saját vállakozásom. És mindennél többet ér számomra a gyermekem!

Majd ha egyszer felnősz, megérted :)

2021. okt. 7. 19:17
 30/45 anonim ***** válasza:
57%
Igen, csak a babóval számítasz felnőtt embernek, tudom, tudom.
2021. okt. 7. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!