Hogyan beszélhetném le a 19 éves fiam arról hogy kapcsolata legyen egy vele egy korú lánnyal akinek gyereke(!!) van?
Max pár hónap, és a fiad magától rá fog jönni, hogy ez nem neki való élet. Hiába nagykorú, de egy 19 éves még nagyon messze van attól, hogy gyereket neveljen. Itt arra gondolok, ha valakire hirtelen zúdul a gyermekáldás. Az anyának volt ideje ezt átgondolni.
Majd mikor nem mehetnek kettesben bizni, vagy pont a "legjobbkor" kell abbahagyni, mert sír a gyerek, vagy a barátnőjének állandóan fáj a feje, mert kimerült. Szóval lesznek akadályok.
Bár én azt kívánom, hogy éljenek boldogan. Azért mert ez a lány fiatalon szült, még megérdemelne egy normális kapcsolatot. Itt inkább a fiad lesz a "gyerek".
Ne szólj bele, majd ők döntenek.
Nem tudhatod, miért van a lánynak gyereke. Amúgy a hozzá hasonló, gyerekes fiatal nők eleve hátránnyal indulnak a párkapcsolatok terén, az ilyen jólmegmondom, előítéletes okoskodók miatt is, mint te.
Nemhogy örülnél, hogy a fiad van annyira felnőtt érzelmileg, hogy a párját elfogadja a gyerekével együtt...
Én is 19 vagyok, páromnak van gyereke. Legelején elmondta és a gyerekével együtt szeretem.
Eddig az volt a gond hogy nála idősebb most már az is gond hogy vele egykorú? 19 éves mi közöd van hozzá? Nem akarod hogy boldog legyen?
Miért van olyan érzésem, hogy ez csak egy kattintás vadász sablon kérdés mert semmi konkrétum nincs megadva viszint tipikus veszültséggerjesztő hozzáállása van?
#26 egyrészt nem a saját gyereke, szóval hiába ironizálsz, másrészt tényleg így van. Sokkal sokkal többet ér egy gyermek mindennél amit felsoroltál! 27 éves férfi vagyok, saját lakásom van és 2 éves autóm (igaz, nem BMW, "csak" egy Focus, de hitel nélkül), emellett saját vállakozásom. És mindennél többet ér számomra a gyermekem!
Majd ha egyszer felnősz, megérted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!