Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok kivulallokent a...

Mit gondoltok kivulallokent a kialakult helyzetrol?

Figyelt kérdés

Par napja nagyon magam alatt vagyok. Nincs kedvem semmihez. Erre a szuleim folyton-folyvast rajtam lognak… benyitogatnak a szobamba, kerdezoskodnek (mikozben tudjak jol), aztan leb.sznak, hogy miert nem megyek ki hozzajuk… Ebbol vita is volt az iment.

Emellett probalnak teljesen lekorlatozni. Egyetlen jo baratom van, csak nem itt lakik. Na ok kijelentettek, hogy nem talalkozhatok vele, nem mehetek hozza, hiaba van penzem ra.

Egyre jobban magam alatt vagyok. Mit tehetnek?

18 vagyok…

2021. okt. 3. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Azt, hogy ez a szokásos tini picsogás. Pont a lényeget nem írod le, hogy miért van sz/rul. Ha azt nem tudod megoldani, akkor sportolj egyet, szellőztesd ki a fejed és ne a szüleidre vetítsd ki a haragod
2021. okt. 3. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Egyetértek az első.
2021. okt. 3. 13:36
 3/7 A kérdező kommentje:
En pont igyekeztem senkire sem kivetiteni a haragom, ezert nem nagyon mentem ki hozzajuk, csak ha feltetlen szukseges.
2021. okt. 3. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Láthatólag nem nagyon beszéltek egymással, nem értitek egymást, nem tudtok mit kezdeni a másikkal. Normális úgymond, sok családnál így van, mert csak együtt élnek, de nem több. Ezt csak sok idővel lehetne javítani, de ahhoz mindkét félnek kéne változtatni, sokkal türelmesebbnek lenni és megérteni a problémák/feszültség forrásait. Hát ez nem szokott bekövetkezni, de próbálkozásra van lehetőség, szóval erről velük kéne beszélned.

18 évesen oda mész ahova akarsz, abban sok szavuk már nincs. Ha a barátodhoz akarsz menni, akkor menj, max. meg kell védened az önállóságod és kiállni magadért, esetleg bizonyos következményekkel szembenézni (nagy eséllyel nem lesznek jogosak, de ez van).

2021. okt. 3. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Az a véleményem, hogy a szüleid rendkivul torodo, jó szülők, akik szeretnének téged kirángatni a nyavalygásodból, de te ezt természetesen nem értékeled, hanem kifejezetten támadásnak veszed.
2021. okt. 3. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Mondd nekik azt, hogy nem érzed jól magadat, és nagyra értékeled, hogy segíteni szeretnének, de neked most az lenne az igazi segítség, ha egy ideig békén hagynának. Esetleg tedd hozzá, hogy nem velük van bajod, hátha akkor megnyugszanak.
2021. okt. 3. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
43%
Megmondod nincs jo kedved és pont.
2021. okt. 3. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!